; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lily james

Lily James este „îngrozită” de apariția fotografiilor cu ea și Dominic West în ipostaze tandre

22 October 2020

Lily James trece printr-o perioadă dificilă în urma escapadei romantice pe care a avut-o cu actorul Dominic West, cu care filmează în prezent pentru mini-seria intitulată The Pursuit of Love, bazată pe romanul lui Nancy Mitford.

Potrivit prietenilor apropiați citați de publicația US Weekly, Lily James este „îngrozită' de apariția fotografiilor cu ea și Dominic West în ipostaze tandre în Roma, ținând cont de faptul că actorul este însurat și are 4 copii.

Actrița a hotărât în utlimele zile să anuleze mai multe apariții TV programate cu mult timp înainte, interviuri pe care trebuia să le acorde pentru promovarea celui mai recent film al său, Rebecca, care a avut premiera la Netflix pe 21 octombrie. Până acum, Lily James nu a făcut nicio declarație cu privire la controversatele imagini și, cel mai probabil, nici nu o va face.

Conform aceleiași surse, apariția imaginilor nu a pus sub semnul întrebării doar căsătoria lui Dominic West cu Catherine FitzGerald, ci și „relația profesională și personală dintre Lily si Dominic'.

Mai mult, plimbarea prin Roma a celor doi are efect și la nivel local. Un consilier local a declarat presei  că Lily James și Dominic West au încălcat regulile impuse de pandemia de coronavirus atunci când s-au plimbat amândoi pe același scuter electric, iar acest lucru le poate aduce o amendă de 200 de euro.

„Legea este foarte clară – a călători în tandem pe un e-scuter este interzis. Este o încălcare a regulilor de circulație și a noilor legi COVID. Trebuie să păstrezi distanțarea socială și a călători în tandem pe un scuter nu înseamnă că există distanțare socială. Acum că am luat la cunoștință acest incident, vom investiga. Legea este egală pentru toți', a declarat consilierul Stefano Marin pentru The Sun.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare