Homepage  / Vedete străine

Ce așteptări are Lily Collins de la viitorul sezon „Emily in Paris”. Cu ce designer și-ar dori să colaboreze pentru ținutele din serialul Netflix

Ce așteptări are Lily Collins de la viitorul sezon „Emily in Paris”. Cu ce designer și-ar dori să colaboreze pentru ținutele din serialul Netflix
14

de Redactia Tvmania

Serialul „Emily in Paris” reprezintă un adevărat festin pentru pasionații de modă. Lily Collins a fost fermecată de două dintre ținutele pe care le-a purtat în sezonul al patrulea și a vorbit despre așteptările vestimentare pe care le are pentru cel de-al cincilea sezon al renumitului serial de pe Netflix.

Lily Collins, detalii despre viitorul sezon „Emily in Paris”

Lily Collins a vorbit despre ținutele spectaculoase pe care le-a purtat în cel mai recent sezon al serialului „Emily in Paris” și a dezvăluit care sunt așteptările ei pentru noul sezon, care va fi filmat anul viitor.

„Rochia de bal alb-negru a lui Harris Reed a fost look-ul meu preferat”, a declarat actrița în exclusivitate pentru Page Six Style la Paley Center for Media la începutul acestei săptămâni. Inspirat atât de un model în dungi purtat de fiica lui Babe Paley, Amanda, la Balul alb-negru al lui Truman Capote din 1966, cât și de Audrey Hepburn în „My Fair Lady”, ansamblul vestimentar apare în cel de-al treilea episod al sezonului, „Masquerade”.

Collins a indicat, de asemenea, o ținută pe care a purtat-o la Roma în ultimul episod al sezonului 4 (care a fost difuzat pe 12 septembrie) ca fiind una dintre favoritele sale. Designerul vestimentar al serialului Marylin Fitoussi, a declarat anterior pentru Page Six Style că ea și echipa ei lucrează din greu pentru a crea cele mai inedite haine posibile pentru Collins și co-starurile ei.

Emily In Paris Season 4 Premiere – RomeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În ceea ce privește speranțele și visele ei în materie de modă pentru sezonul 5, despre care Netflix a confirmat recent că este în lucru, Lily Collins a dezvăluit:

„Mi-ar plăcea să port un pic de Victoria Beckham. Cred că ar fi distractiv”, a împărtășit Collins. „Simt că este foarte șic”

Collins a participat la emisiunea PaleyLive „Emily in Paris: The Magic Behind the Scenes” alături de colegii de distribuție Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Bruno Gouery, Samuel Arnold și Lucien Laviscount și a vorbit despre rolul său în serialul-momentului de pe Netflix.

„Emily in Paris” va avea un al cincilea sezon

Emily in Paris sezonul 4 a ajuns pe Netflix, iar echipa pare să viseze deja la un alt sezon. Un indiciu major privind existența unui al cincilea sezon a fost oferit la începutul acestui an în timpul Festivalului de Film de la Cannes la Gala amfAR, care strânge bani pentru cercetarea HIV și SIDA. Unul dintre premiile scoase la licitație a fost un rol de invitat în cel de-al cincilea sezon Emily in Paris.

Acum, zvonurile au luat sfârșit, căci Netflix a anunțat oficial existența unui nou sezon. „Este oficial! Emily in Paris se întoarce cu sezonul 5!” a fost mesajul scris pe pagina oficială a platformei Netflix România. Conform informațiilor, filmările pentru viitorul sezon vor începe la jumătate anului viitor.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton