; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LiLo poate fără ţigări, Twitter sau cosmetice?

21 July 2010

Un tub de pastă de dinţi, o periuţă de dinţi, trei mostre de deodorant cremă, trei de şampon şi un săpun – People.com a făcut inventarul ustensilelor' cu care va trebui să se obişnuiască Lindsay Lohan în perioada de detenţie.

.

Foto: Northfoto. LiLo va trebui să renunţe inclusiv la extensiile de păr cât timp va sta în celulă.

Foto: Northfoto. LiLo va trebui să renunţe inclusiv la extensiile de păr cât timp va sta în celulă.

Niciunul dintre produsele de îngrijire din închisoare nu poartă sigla cuiva cunoscut, sunt doar produse standard, de proastă calitate, dacă e să dăm crezare surselor din interior, citate de cei de la People'.

Actriţa de 24 de ani va trebui să se adapteze condiţiilor din penitenciarul din California, unde va putea schimba amabilităţi probabil doar cu vedeta E! reality TV Alexis Neiers, care a spart locuinţa lui Orlando Bloom în urmă cu puţin timp şi care acum ocupă fosta celulă a lui Paris Hilton.

Celebritatea îi aduce totuşi tinerei LiLo câteva înlesniri, cum ar fi faptul că va primi celula ei, pe care nu trebuie să o împartă cu nimeni. Însă, probabil că cele 22 de ore petrecute zilnic între gratiile spaţiului care i se alocă vor fi greu de suportat pentru rebela Lohan. Unde mai pui că nici nu are voie să fumeze.

Dacă va trece de toate aceste probe de foc, probabil cea mai mare va fi aceea că nu va avea acces la internet şi nici la telefonul mobil. Iar dacă vrea să transmită vreun mesaj pentru fanii care o urmăresc pe net, va trebui să o facă prin cunoştinţele care o vor vizita la închisoare şi care îi vor prelua mesajele.

Şi ar fi frumos să răspundă numărului mare de mesaje de susţinere morală pe care le primeşte din partea fanilor, de tipul Vă rog pe voi, fanii Lindsay Lohan, hai să o susţinem pe fata noastră' sau Trimiteţi vibraţii pozitive, dragoste şi lumină. Are nevoie de noi să îi dăm putere. Te iubim, LL'.

Partea de divertisment este asigurată pentru deţinutele de la Century Regional Detention Facility din Lynwood, California de un televizor la care se pot uita prin geamul de pe uşa celulei, la care de obicei se difuzează I Love Lucy', Wheel of Fortune' şi ştirile unui post local de televiziune.

Toate bunurile sale, de la bijuterii la medicamente sau extensii de păr, vor fi confiscate şi i se vor returna la plecare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare