; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liliana Khemi

Liliana Khemi i-a surprins pe jurații de la “Românii au talent” cu vocea sa

04 May 2021

'Sunt oameni pe care-i vezi pe stradă, te întâlnești cu ei și nu îți imaginezi, în viața ta, că au puterea de a face o țară întreagă să plângă, să râdă, să rămână șocată. Se poate!', spune Smiley despre oamenii frumoși pe care-i vedem pe cea mai mare scenă a talentului. Despre curajoșii care cred în ei și în ceea ce pot face, Andi declară: 'Niciodată nu o să mă opresc din a visa. Și niciodată nu o să mă opresc din a-i încuraja pe cei din jurul meu să viseze'

O astfel de concurentă care nu a încetat niciodată să creadă în puterea ei am cunoscut aseară. Liliana Khemi are 60 ani și a lucrat în diferite țări până a revenit acasă, unde se ocupă de sănătatea ei. Era în Statele Unite când a aflat că are cancer și nu a primit ajutorul nimănui. Așa a înțeles că 'tratamentul este voința'. Și visul ei: de a cânta! Iar visul ei a fost recompensat cu aplauze și cuvinte frumoase de la jurați. 'Am descoperit un timbru frumos', i-a zis Andra. Iar Alexandra a completat: 'Am simțit emoția. Sunteți tânără'. 

 

Românii au talent 2021: Liliana Khemi i-a uimit pe jurați cu interpretarea sa

 

 

Liliana are 60 de ani și este casnică. S-a născut într-o comună mică din Dâmbovița și a crescut într-o familie de oameni simpli alături de cele două surori ale sale. S-a mutat în București la 23 de ani, după ce s-a căsătorit și s-a angajat ca operator calculator la Primăria Capitalei.

Are un fiu în vârstă de 35 de ani din prima sa căsătorie. În 1989 a divorțat de primul soț și s-a mutat în Israel alături de cel de-al doilea soț, care era cetățean israelian. Au stat împreună doar un an, căci acesta s-a mutat în Australia. Acolo și-a deschis un after school, afacere care a funcționat destul de bine.

În urmă cu 15 ani a fost diagnosticată cu cancer la sân, moment de răscruce în viața ei. A urmat tratamentul indicat și părea că totul este bine. Însă, în urmă cu ceva timp au apărut semnale că boala ar fi recidivat, așa că Liliana este într-o poziție destul de delicată.

Acum 5 ani a cunoscut un bărbat care o face foarte fericită. Mihai este inginer și produce aparatură medicală. Spune că știe toate versurile melodiilor pe care Liliana le cântă prin casă.

Liliana a descoperit că este talentată după ce s-a dus să mănânce o pizza într-un bar de karaoke. A ajuns să cânte și și-a dat seama că îi place sentimentul. De atunci cântă tot timpul, simte că muzica o vindecă.

 

În intervalul 20:28 – 23:03, PRO TV a înregistrat 9.2 puncte de rating și 22.7% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.0 puncte de rating și 19.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 8.0 puncte de rating și 22.5% share.

 

Calificați în următoarea etapă sunt: Ștefania Grapa, Alesia Vornicu, Queens Bee, Iasmina Buzea, Liliana Khemi, Geanina Militaru, Corul Meloritm, Dara Alexa și Andrada Olteanu.  

 

NUMĂRUL CURENT 17/2021

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare