; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lilly allen

Lili Taylor, în „Soţia perfectă”

20 September 2010

Actriţele Elizabeth Reaser (35 de ani) şi Lili Taylor (43 de ani), cunoscute din serialele „Anatomia lui Grey', respectiv „Sub pământ S.R.L.', vor fi colege de platou în noua serie din „Soţia perfectă', scrie tvguide.com.

În serialul care reîncepe în SUA pe 28 septembrie şi care a fost nominalizat la nouă premii Emmy anul acesta, Reaser şi Taylor vor avea roluri consistente: prima va fi Tammy, o jurnalistă sportivă care ar putea începe o relaţie cu Will (Josh Charles), a doua va fi Donna Seabrook, o femeie cu care va flirta Kalinda (Archie Panjabi, laureată cu Emmy pentru rol). Reaser – care joacă şi în franciza „Amurg' (este Esmee Cullen) – va apărea prima dată în episodul difuzat pe 19 octombrie, iar colega ei de breaslă e programată să joace în „Soţia perfectă' abia în luna noiembrie.

Cele două nu sunt singurele noi apariţii din distribuţia sezonului doi: actorul Michael J. Fox (49 de ani) va avea un rol episodic: Simon Canning, un avocat şmecher şi cinic cu care protagonista Alicia (Julianna Margulies) se bate într-un caz de amploare implicând o companie farmaceutică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare