; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

74662526_292899872065147_4470304406531409994_n

Lili Sandu, vacanță la malul mării cu Silviu Tolu, înainte de a deveni părinți

02 July 2020

Doar câteva săptămâni o mai despart pe Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, până își va ține în brațe primul copil. 

Așa că, vedeta a decis la sfârșitul săptămânii trecute să plece în vacanță cu partenerul pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile: 

„A fost un babymoon cam scurt ce-i drept, dar binemeritat! Ne-am încărcat bateriile pentru minunata aventura de a fi părinți… ni s-a spus ca vom avea nevoie de multă energie!', a fost mesajul transmis de viitoarea mămică.


În plus, Lili Sandu a pozat zilele trecute în costum de baie, după ce anunțase că a luat 18 kilograme în greutate și că se confruntă cu retenția de apă. Pentru că a fost criticată pentru kilogramele în plus, dar vedeta le-a dat o replică pertinentă tuturor: 

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg? Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comparați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial, a transmis Lili Sandu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare