Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, imagini inedite din vacanță. Ce destinație a ales vedeta. „Recomandăm cu drag”

Lili Sandu, imagini inedite din vacanță. Ce destinație a ales vedeta. „Recomandăm cu drag”
8

de Redactia Tvmania

Lili Sandu a postat imagini inedite din vacanță, după ce a plecat să se relaxeze alături de familia ei. Vedeta a fost plecată alături de Silviu Țolu, și băiețelul lor, Thomas Jay. Destinația aleasă nu este departe de România, ci una apropiată de țara noastră.

Lili Sandu, încântată de vacanța din Bulgaria

Lili Sandu, Silviu Țolu și fiul lor au ales să se relaxeze într-o vacanță în Bulgaria. Prezentatoarea TV a împărtășit mai multe imagini din călătorie pe contul ei de Instagram.

„Când scriu acest text sunt deja pe canapeaua de acasă deși sincer vă spun că taaare mult mi-ar fi plăcut să fiu încă pe un șezlong la malul mării. A fost o vacanță minunată, cu și pentru TJ iar noi am fost extrem de încântați să-l vedem atât de fericit, făcând activități diverse, foarte captivante pentru el, în fiecare zi. Hotelul este în regim Ultra All inclusive și așa cum vă spuneam și în stories extrem de bine pus la punct și ca opțiuni culinare inclusiv pentru bebeluși și copii. Las aici aceste poze ca amintire și recomandăm cu drag această experiență!”, a povestit Lili Sandu pe Instagram. 

lili-sandu-vacanta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Lili Sandu, împlinită profesional cu proiectul de la PRO TV

Chiar dacă acum se bucură de o vacanță binemeritată, Lili Sandu mărturisea recent într-un interviu acordat pentru TVMania că emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, „Vorbește lumea”, este mai mult decât un simplu proiect:

„Chiar nu mă văd în niciun alt proiect. Pentru mine, „Vorbește lumea” este mai mult decât un proiect în care apar pe TV, este un proiect de suflet, m-am atașat extrem de mult de toate fetele din redacție, de toată echipa noastră, de cei care sunt în spatele camerelor. Suntem pur și simplu o familie. Nu mă văd prezentând nimic altceva în acest moment. Noi trei suntem exact în locul potrivit”, declara Lili Sandu pentru TVMania.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton