; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lili Sandu și Victor Slav

Lili Sandu și Victor Slav, coprezentatorii show-ului „Dansează printre stele”

02 October 2014

Cel mai longeviv format de dans din lume, show-ul care a doborât recorduri de audiență și s-a bucurat de succes în toate țările în care a fost realizat, „Dansează printre stele', debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30.

Cei care îi vor întâmpina pe telespectatori în fiecare duminică sunt prezentatorul Horia Brenciu, căruia i se alătură coprezentatorii Lili Sandu și Victor Slav.

Lili Sandu și Victor Slav

Cei doi au mărturisit că sunt foarte entuziasmați de faptul că fac parte din această producție.

Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este și unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show și mă consider absolut privilegiată să am șansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall', a declarat Lili Sandu.

Mi-am dorit foarte mult să fac divertisment, este o provocare și pentru mine și mă bucur că sunt implicat în acest proiect atât de mare', a declarat Victor Slav.

Horia Brenciu, prezentatorul emisiunii, garantează pentru profesionalismul celor care „Dansează printre stele'.

Știu că cele 12 vedete nu au intrat oricum în emisiune, ci au fost strict selectate. Îi știu pe toți, stele și coregrafi deopotrivă și știu că sunt extrem de ambițioși. E practic cea mai înaltă competiție de dans desfășurată vreodată în România', a declarat Horia.

Cele 12 perechi intrate în competiție vor face tot ce le stă în putință pentru a convinge atât membrii juriului, cât și telespectatorii, că merită premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiție. Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediție a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentații de vals, cha cha și tango argentinian puse în scenă ca la carte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare