; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

121023926_994697427700608_6268371745315189383_n

Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la eveniment

09 November 2020

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu aproape trei luni, iar acum au trecut prin emoțiile botezului băiețelului lor, Thomas Jay.

Așa cum declarau săptămânile trecute, Lili și Silviu au organizat o ceremonie restrânsă, care a avut loc duminică, 8 noiembrie. Alături le-au fost doar familia și câțiva invitați. Evenimentul a fost un motiv de bucurie și emoție pentru cei doi, chiar dacă invitații nu au fost în număr mare. Pregătirile au început încă de dimineață, iar Lili Sandu a împărtășit totul cu fanii din mediul online. Aceasta a ales să poarte o rochie albă, mulată, care i-a pus în evidență silueta. 
 
Nașii aleși de Silviu și Lili au fost medicul care a ajutat la venirea pe lume a micuțului Thomas Jay și soția acestuia. 
„08.11.2020 ☀️
Ziua în care l-am botezat pe fiul nostru, Thomas Jay Cristian.
Mulțumim părinților spirituali, Carmen și Andreas, pentru că ne-au fost aproape, fizic și sufletește, părinților noștri pentru iubirea necondiționată și sprijinul de-a lungul anilor, rudelor și prietenilor care s-au gândit la noi în acest moment minunat.
Sperăm să ne revedem cât mai curând cu toții', a scris Silviu Țolu pe Instagram. 

Primele imagini de la eveniment

 
 
 
Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit anul trecut în Istanbul, locul în care s-au și cunoscut. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete și de-a lungul timpul au mărturisit că își doresc un copil.
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare