Homepage  / Televiziune

Lili Sandu și Shurubel, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 19 octombrie 2023. Primele imagini

Lili Sandu și Shurubel, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 19 octombrie 2023. Primele imagini
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Săriți de pe fix” este difuzată în această seară, 19 octombrie 2023, la Pro TV. Invitații speciali sunt Lili Sandu și Shurubel, de la „Vorbește Lumea”. Iată primele imagini din ediția de diseară a emisiunii pe care o prezintă Cabral.    

Lili Sandu și Shurubel, invitați la Săriți de pe fix 

Finalul de săptămână are garanția începerii cu zâmbete, energie și voie bună! De la 21:30, cei de acasă vor avea parte de porția săptămânală de râs cu unii dintre cei mai iubiți comediați din țară într-un show înclinat spre distracție pură. Cabral și cei doi invitați speciali vor completa tabloul unei seri perfecte, într-o nouă ediție a show-ului Săriți de pe fix!. 

Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea, Paul Ipate și Lucian Ghimiși sunt cei 8 comedianți care, în această seară, vor ridica improvizația și voia bună la rang de artă. Ca în fiecare săptămână, nu vor fi singuri: Lili Sandu și Shurubel, doi dintre cei trei co-prezentatori Vorbește Lumea au acceptat invitația lui Cabral și vor descoperi ce presupun cele mai neașteptate și amuzante provocări!  

Au zis că e o emisiune cu Cabral și un plan înclinat…”, va spune Shurubel, după ce va recunoaște că nu are nicio idee despre ce îl așteaptă în această seară. Fără să stea pe gânduri, Anisia va ține să-i sublinieze că nu este deloc pregătit pentru ce urmează: „O să înclini să pleci”. Cum se vor descurca invitații speciali, descoperim în câteva ore.  

Lili Sandu și Shurubel, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 19 octombrie 2023. Primele imagini (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Printre probele serii, la „Mima Turbina”, Lili Sandu va avea parte de o experiență… care o va da peste cap, de mai multe ori! „Nici Silviu nu-mi face ce-mi faceți voi aici… adică nu mă ciufulește așa tare”. Ce-i va mima Paul Ipate și nu va reuși simpatica prezentatoare să ghicească, aflăm în această seară. Tot atunci, pe colegul ei, Shurubel, îl așteaptă provocarea „Pâine și apă”… unde o singură lovitură o va face pe Anisia să reacționeze neașteptat, direct de pe canapea: „I-a sunat apa în cap”.  

Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton