Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu și secretul unei relații reușite. „Recomand această activitate cu căldură tuturor cuplurilor”. EXCLUSIV

Lili Sandu și secretul unei relații reușite. „Recomand această activitate cu căldură tuturor cuplurilor”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

După mai bine de 9 ani de relație, Lili Sandu este o femeie foarte îndrăgostită de partenerul său de viață, Silviu Țolu. Cei doi au împreună un băițel superb, pe Thomas Jay în vârstă de 4 ani, și reușesc să petreacă destul de mult timp și în doi.

Deși între Lili Sandu și Silviu Țolu este o diferență de vârstă de 12 ani, cei doi au o relație puternică de 9 ani încoace. Iar de când au devenit părinții unui băiețel, Thomas Jay, cei doi sunt și mai fericiți.

Care este secretul lor? Și cum reușește Lili Sandu să se împartă între emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV și viața de familie? Aflăm din cele ce urmează!

În ce măsură ai accepta un proiect de film ori serial TV în acest moment?

Recunosc că îmi este foarte dor să intru într-un proiect de film ori serial și sper că voi face asta în viitorul apropiat. Deocamdată, programul meu compus din prezentarea emisiunii Vorbește Lumea plus „jobul” de mamă îmi ocupă tot timpul. (râde)

Și până unde ai merge cu schimbările de look pentru un rol?

Marile provocări pentru mine în actorie sunt, fără doar și poate, rolurile pe contre-emploi, așa că nu aș avea limite în a mă transforma.

Lili Sandu alături de familieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Care este rutina dincolo de filmări?

Oricât de obosită aș fi după o zi de filmări, nu mă abat niciodată de la rutina pe care o am cu fiul meu. Ador să petrec cât mai mult timp posibil cu el. După-amiaza, când îl iau de la grădiniță, mergem mai mereu câteva ore în parc sau la săli/locuri de joacă pentru copii. În rest, încerc să mai fac și sport, să mențin un stil de viață sănătos și să merg la întâlniri cu Silviu.

Ador să ies în oraș cu el și recomand această activitate cu căldură tuturor cuplurilor, chiar dacă locuiesc împreună, sunt de 20 de ani împreună sau și-au oficializat relația prin căsătorie. Întâlnirile romantice reprezintă un aspect foarte important în viața de cuplu.

lili-sandu-si-silviu-tolu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Și dacă tot vorbeam de răsfăț, la ce nu renunți niciodată în ce te privește?

Recunosc că sunt puțin în urmă cu timpul pe care ar trebui să îl dedic propriei persoane,  dar îmi place să merg la masaj când reușesc „să fug” pentru câteva ore de acasă. Shopping-ul online, mai ales cel de pantofi, este iarăși o terapie bună! (râde) Să știți că îmi fac timp pentru asta măcar de 2-3 ori pe lună. 

Ce planuri de vacanță v-ați făcut pentru următoarea perioadă?

În vacanța de vară, ne dorim să ajungem pe undeva prin Asia, în Bali sau în Thailanda. Nu dispunem de prea multe zile de concediu, dar avem parte de suficiente, astfel încât să ne încărcăm bateriile așa cum se cuvine și să ne întoarcem cu forțe proaspete pentru a fructifica toate aspectele din viețile noastre.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton