Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt gata de o nouă aniversare! „Multe zâmbete, distracție, muzică bună, neapărat ceva bun de mâncare”. EXCLUSIV

Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt gata de o nouă aniversare! „Multe zâmbete, distracție, muzică bună, neapărat ceva bun de mâncare”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Pe 13 iulie, emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV împlinește 9 ani de la prima difuzare, iar întreaga echipă se pregătește să sărbătorească... pe 12 iulie, vineri. Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu abia așteaptă să se distreze în direct și ne-au făcut câteva dezvăluiri din culise. Aflăm detalii... imediat!

Din 2022, echipa prezentatorilor emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV este formată din Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Un trio bine legat, cu „lipici” la public, după cum reiese din audinețe, dar și din declarațiile lor.

Cei trei se pregătesc acum de aniversarea a 9 ani de la prima difuzare a formatului care, de-a lungul timpului, a avut mai mulți prezentatori printre care s-au regăsit Răzvan Fodor, Nadine, Sore, Vica Blochina, Gabriel Coveşeanu (Cove), Lora, Theo Rose, Viviana Sposub, Cosmina Păsărin și Adela Popescu.

Sunteți gata de o nouă aniversare… 9 ani de „Vorbește lumea”. Ce le-ați pregătit telespectatorilor?

Bogdan: Uau! Îmi amintesc că îmi povestea producătoarea emisiunii, Andreea, cum Vorbește Lumea s-a născut ca o idee de emisiune pentru doar o câteva luni de vară. E fascinant când te gândești că se împlinesc deja 9 ani de la începuturile emisiunii și mi-aș dori să salut cu această ocazie toți oamenii care au muncit de-a lungul timpului la proiectul ăsta atât de frumos. Pregătim ce știm noi mai bine pentru ediția aniversară: multe zâmbete, distracție, muzică bună, neapărat ceva bun de mâncare și avem și câteva surprize pe care vă las să le descoperiți în ediția din 12 Iulie.

Shurubel: Aniversările noastre vin mereu cu umor, mâncare bună și muzică tare. Pot să vă dezvălui doar că anul ăsta am depus o cerere să se întoarcă trupa Coldplay în România pentru ziua „Vorbește lumea”, dar ne-au răspuns că încă își revin după vizita lor intensă în țara noastră.

Lili: Venim, ca de fiecare dată, cu cea mai bună energie, cele mai interesante și atractive feluri de mâncare, muzică bună și multe alte motive pentru care nu ar trebui să ratați. În plus, vom pregăti câteva surprize de neuitat care să marcheze faptul că am reușit să ajungem în acest punct!

Și cum plănuiți voi să sărbătoriți dincolo de micul ecran?

Bogdan: Îți dai seama că abia așteptăm să sărbătorim! Important e să fim împreună cu echipa fantastică din spatele camerelor… nevăzuții cum le spunem noi. Producția, regia, redacția, operatorii, colegii de la sunet, lumini… toți cei care dau viață proiectului „Vorbește lumea”. Vă pup pe toți!

Shurubel: Până acum, am avut în fiecare an o ieșire la restaurant, unde șefa noastră, Andreea Caranda, avea un card de la Pro TV. Sperăm să îl aibă și anul ăsta cu ea.

Lili: De când fac parte din echipă, momentul în care am mai celebrat un an, a fost egal cu un motiv bun să ne strângem cu toții și să ne bucurăm. Muncim mult și, uneori, ne face bine și câte o pauză de genul.

Care credeți voi că sunt atuurile voastre în această formulă de prezentare?

Bogdan: Asta e o întrebare bună pentru cei care ne urmăresc. Din ce văd des prin mesajele de la telespectatori, aș spune sinceritatea și naturalețea. Aș adăuga și bucuria de a fi în direct, în platou, în fiecare zi. Îmi place să cred că trece ecranul.

Shurubel: Cred că atuul nostru cel mai mare este echipa din redacție și din regie. Emisiunea e muncită, în primul rând de ei, iar noi încercăm să fim simpatici și, cât de cât, coerenți. Și nici măcar nu ne iese mereu (râde).

Lili: Din prima zi ne-am înțeles foarte bine. A fost o chimie care a ajuns rapid la cei de acasă și sunt foarte fericită că a fost așa. Cred că oamenii simt că totul este natural și normal între noi, că glumele vin de la sine și că mai departe de a fi colegi, am reușit să fim prieteni.

Între timp, aveți emisiune și duminica… Cum v-ați adaptat noului program?

Bogdan: Suntem, în primul rând, onorați și recunoscători că suntem primiți în număr atât de mare în casele oamenilor și în zi de weekend! Ziua de duminică este pentru noi încă un prilej să râdem și să petrecem alături de band-uri și invitați unul și unul. Avantaj noi!

Shurubel: Mie personal mi se pare destul de greu. Se intersectează cu timpul în care trebuia să meditez, așa că acum meditez în garderobă, în timp ce mă schimb pentru emisiune. Colegii nu sunt foarte mulțumiți, fiindcă așteaptă mult după mine, dar măcar ies de acolo frumos îmbrăcat și zen.

Lili: Daaa! Ne-am gândit să le dăm trezirea celor de acasă și duminica și se pare că ei au fost foarte încântanți, având în vedere cifrele de audiență. Ne bucură faptul că au venit rapid lângă noi, că se bucura de band-urile pe care le avem cu noi toată emisia, că se distrează cu tot ce le propunem. Pentru noi a fost o provocare, dar una foarte frumoasă!

Dintre toate nebuniile pe care le-ați experimentat în platoul emisiunii ce nu vreți să repetați? Și de ce?

Bogdan: Penele de curent! (râde) Deși, de fiecare dată, generatoul a făcut pe super-eroul și ne-a salvat! În rest… sincer va spun, ne bucurăm de orice nebunie din live pentru că, și aici o s-o citez pe Andreea Caranda, producătoarea noastră, „pentru astea trăim!”.

Shurubel: Am jucat o dată fotbal în platou și eu am lovit o plasmă d-aia imensă, cu mingea. Imaginea a dispărut de pe ecran și am crezut că s-a stricat și că trebuie să plătesc o grămadă de bani. Am repornit-o și a mers, iar la fel a făcut și inima mea. N-aș mai repeta experiența.

Lili: Eu le-aș experimenta pe toate! Și știți de ce? Pentru că fac parte din frumusețea unui proiect, live, zi de zi.

Cum se anunță vara asta în continuare pentru voi?

Bogdan: Mai avem câteva săptămâni de distracție rămase din acest sezon, iar apoi intrăm în vacanță. Prilej cu care, normal, fiecare pleacă în alt colțișor de țară sau chiar de lume.

Shurubel: Urmează o vacanță în august și apoi o să pun muzică, la Untold Festival, la Cluj. Am două seturi acolo, joi și vineri. Abia aștept să mă urc pe scenă.

Lili: Momentan, foarte aglomerată! Mai avem câteva săptămâni în care vom fi alături de cei de acasă, iar apoi vine vremea pentru o mult așteptată pauză.

Și cum reușiți să vă feriți de caniculă?

Bogdan: Eu mă folosesc de viteza aerului pentru că merg aproape zilnic cu motorul în drum spre radio și platou. Viziera de la cască ridicată și neapărat protecție solară pe mâini. (râde) Ocazional, o zi la piscină nu rănește pe nimeni!

Shurubel: Mi-am curățat aerul condiționat din casă. Mi-a luat o oră, dar l-am făcut bine-bine. Am dat și cu un fel de spray dezinfectant, cum am vazut la un domn pe YouTube. Sunt expert deja în asta. Mă puteți căuta pentru curățare profesională de aer condiționat. E posibil să vi-l curăț de tot.

Lili: Cu multă protecție solară, aer condiționat în mașină și în platou, multăă hidratare și fructe.

vorbeste-lumea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Când veți pleca în vacanță? Și pe unde veți ajunge?

Bogdan: Pe mine mă așteaptă o săptămână în larg pe velier pe apele Greciei, iar apoi câteva zboruri la mii de kilometri de casă, prin Asia (Singapore și Bali). Nu există relaxare mai plăcută pentru mine și familia mea decât calătoriile în locuri noi, numai bune de descoperit.

Shurubel: În august o să ajung în Mauritius, unde am fost și anul trecut cu soția mea. Încă n-am vizitat tot ce e de vizitat, așa că nu ne deranjează să ne întoarcem în același loc. E foarte relaxant și plaja e frumoasă. Merg apoi și la Untold și la Budapesta, pentru Sziget Festival, vreo două zile.

Lili: Așa cum spuneam, mai avem puțin până la vacanță. Apoi abia aștept să ajung la soare, apă și muuultă relaxare! Dar stați liniștiți, nu stăm mult… și ne pregătim de revenire.

Care este răsfățul cel mai de preț pentru voi când aveți timp în exclusivitate pentru voi?

Bogdan: Un city break, o zi la piscină vara saaaau o zi de pârtie iarna și cât de des pot, o sesiune cinstită pe circuit, fie el de karting, moto sau auto.

Shurubel: Cel mai mult îmi place să îmi fac un ceai de mușețel și să mă pun la laptop să îmi scriu poveștile mele scurte, care într-o zi ar trebui să compună o carte.

Lili: Să-mi fac timp pentru mine și familia mea, să plecăm undeva toți trei și să ne relaxăm cu adevărat.

Și ce proiecte se mai anunță în perioada următoare pentru voi?

Bogdan: Este o perioadă încărcată cu tot felul de evenimente de prezentat, filmări de tot felul și emisiuni cât cuprinde! Pe cât de aglomerată este această perioadă, pe atât de norocos mă simt să trăiesc toate lucrurile astea! Nu-mi pot dori decât să o țin tot așa și pe mai departe.

Shurubel: Cred că cel mai important e noul sezon de podcast pe care îl fac cu Ionuț Bodonea, care din septembrie o să fie la alt nivel. Momentan îl găsiți pe YouTube sub numele de “Bine, mă”, dar cred că asta o să se schimbe. Mai mult nu pot să vă spun. Trebuie să fug!

Lili: Momentan, sunt foarte prinsă între filmări și proiectele mele de social media, așa că nu aș vrea să fac trimitere și la altele (râde)! Sunt fericită cu tot ceea ce trăiesc și cu faptul că este această aglomerație frumoasă în viața mea.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton