Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lili Sandu recunoaște! Ce intervenții estetice are în plan: „Mici îmbunătățiri, nu schimbări totale”

Lili Sandu recunoaște! Ce intervenții estetice are în plan: „Mici îmbunătățiri, nu schimbări totale”
12

de Andra Stana,

Lili Sandu a devenit mamă în vara lui 2020. Avea 41 de ani când a născut un băiețel sănătos. Ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, și corpul, respectiv chipul ei, au trecut prin mai multe transformări. Recent, vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru câteva intervenții „mici”.

Lili Sandu a spus „Da” intervențiilor estetice

Vedeta de 42 de ani a recunoscut pe Instagram, acolo are peste 200 de mii de urmăritori, că a apelat la ajutorul medicului estetician. Prima dată a făcut un tratament facial, iar apoi câteva intervenții la nivelul feței, scrie libertatea.ro.

Lili Sandu a explicat că nu are în plan să-și schimbe fizionomia. Singurul lucru pe care și-l dorește este ca medicul să-i îmbunătățească trăsăturile. A apelat, astfel, la injecții cu botox sau acid hialuronic.

„Sunt full time mamă, cam asta se întâmpla cu mine în această perioadă, daaar asta nu înseamnă că renunț să mai am grijă de mine ca femeie. Am fost în vizită la clinică pentru un tratament facial și am stabilit cu doctorul un plan pentru următoarea perioadă de mici retușuri estetice la nivelul feței (sunt All IN pentru mici îmbunătățiri, nu schimbări totale de nu ne mai recunoaștem ?).”, a transmis Lili Sandu în mediul online.

Cei care o urmăresc pe Instagram au reacționat și au scris următoarele comentarii.

„Eu cred că nu ai nevoie de retușuri… ești frumoasă și femeile ar trebui să accepte că mai trece și timpul și nu trebuie să fugă repede la specialiști pentru orice rid. (…)

Felicitări pentru asumare! Este firesc să ai grijă de tine, la fel cum este firesc să beneficiezi de tratamentele minim invazive care ajută la păstrarea tonusului. (…)

Tu știi ce este mai bine pentru tine. Oricum ești o femeie frumoasă. (…)

Sincer…așa spun toate la început și ulterior nici ele însele nu se mai recunosc, de prieteni/cunoscuți ce să mai vorbim!? cred că ești una dintre cele mai frumoase femei din România, sper să rămâi așa!”, au notat aceștia.

Lili-Sandu-recunoaste-Ce-interventii-estetice-si-a-facut-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

A cerut sfaturi fanilor din mediul online

Recent, Lili Sandu le-a cerut ajutorul mămicilor din mediul virtual.

„Vin către voi cu o rugăminte, cu durere în suflet vă spun că aș dori tare mult să-mi recomandați un sleep trainer (n.r. – consultant în somn pentru copii) pentru Thomas. Nu știu ce se întâmplă. Are un an și o lună. Nu mai vrea să doarmă la el în pat, sub nicio formă. Se trezește de 4-5 ori pe seară ca să-l alăptez”, a dezvăluit actrița.

„Îmi iubesc copilul, nu pot să vă spun în cuvinte cât, dar în același timp sănătatea mea mintală este foarte importantă. (…) Aș vrea să fiu îndrumată și să înțarc treptat. Am auzit numai păreri foarte bune despre sleep traineri. Am intrat așa, din cauza lipsei de somn și a oboselii, într-un burn out, e destul de dificil pentru mine”, a continuat aceasta.

„Sunt foarte irascibilă. Cred că un copil are nevoie de o mamă echilibrată, liniștită, calmă”, a mai scris Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton