Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, răsfățată de Mărțișor! „Mă consider o femeie norocoasă”. EXCLUSIV

Lili Sandu, răsfățată de Mărțișor! „Mă consider o femeie norocoasă”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

După două luni pline, timp în care a trecut și printr-o răceală puternică, primăvara a venit, în sfârșit, și pentru Lili Sandu. Cu multe mărțișoare și nu doar atât... Născută în luna mai, pare firesc pentru Lili Sandu să-și dorească ca primăvara să vină mai repede. Mai ales că a avut parte de un început de an mai solicitant, căci s-a confruntat cu o răceală puternică.

Și cum 1 martie tocmai ce a trecut iar Ziua Femeii se apropie cu pași repezi, Lili a fost răsfățată din plin de colegii săi de emisiune, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Aflăm mai multe detalii chiar de la Lili Sandu, co-prezentatoarea emsiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV!

În sfârșit a venit și primăvara! Cum au decurs pentru tine primele două luni din 2024? E așa cum te așteptai?

Primele luni din 2024 nu au fost cele mai reușite. Din păcate, de pe la mijlocul lunii ianuarie o răceală puternică mi-a dat niște zile extrem de grele. Dacă mă uit acum în urmă, habar nu am cum am putut face față prezentând o emisiune live de două ore și jumătate fiind extrem de slăbită fizic, iar asta nu pentru 2-3 zile, ci timp de 3 săptămâni. Se pare că cineva acolo sus mă iubește. Mai mult decât atât, când am pasiune pentru ceva… nimic nu mă oprește!

Cât de răsfățată ești, de obicei, în luna martie? Mărțișorul, Ziua Mamei…

Băieții mei mă răsfață mai mereu și chiar mă consider o femeie norocoasă. Pentru mine 8 martie este în orice zi din an, iar eu mereu sunt recunoscătoare pentru asta, dar mai ales pentru familia mea.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit de la băiețelul tău de 8 martie?

TJ (n.r. Thomas Jay, biețelul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu) nu înțelege încă ce înseamnă 8 martie, dar acum câteva zile mi-a spus: „Mami, tu ești sufletul meu!”. Efectiv am simțit că plutesc să-l aud spunând asta. Avem o relație extrem de frumoasă, pe care o construim zi de zi cu multă iubire, dar și cu mult respect.

Și ce mărțișoare ai primit de la colegii tăi de prezentare de la „Vorbește lumea”, Shurubel și Bogdan?

Colegii mei dragi mi-au adus flori, la fel ca anul trecut. Ei știu că nu mă prea dau în vânt după mărțișoarele tradiționale, dar sunt o mare iubitoare de flori…

„Vorbește lumea”, un nou sezon la Pro TV. Cine sunt primii invitați ai lui Lili Sandu, Shurubel și BogdanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Voi trei vă distrați atât în direct, dar mai ales în pauze. Care sunt cele mai amuzante momente de când formați o echipă?

Oh, da! Îți spun sincer: dacă am filma o a doua emisiune în timpul pauzelor publicitare de la Vorbește Lumea… ar avea mare succes pe YouTube! (râde)

lili-sandu-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Mi-e greu să nominalizez doar câteva momente pentru că totul vine atât de spontan în ceea ce ne privește și sunt mult prea multe momente memorabile. Suntem o echipă extrem de unită, iar asta mă bucură foarte mult. Mereu suntem acolo să ne susținem, mai ales în momentele mai puțin plăcute, iar acest lucru contează enorm într-o echipă, este aspectul care sudează cel mai bine un grup de oameni cu un scop comun.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton