Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, mulțumită de Moș Crăciun. „A știut exact ce să îmi aducă în dar”. Ce a primit vedeta Pro TV. EXCLUSIV

Lili Sandu, mulțumită de Moș Crăciun. „A știut exact ce să îmi aducă în dar”. Ce a primit vedeta Pro TV. EXCLUSIV
19

de Cătălina Matei,

După o perioadă mai puțin fericită, în care mama sa a avut probleme grave de sănătate, Lili Sandu și familia sa au avut parte de un Crăciun ca-n povești. Mai ales că Moșul cel darnic a știut exact ce să le aducă. Cât despre Revelion... și acesta va fi petrecut tot acasă, alături de cei dragi.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a avut parte de o perioadă mai puțin fericită din cauza problemelor de sănătate pe care mama sa le-a avut în această toamnă. De fericire, situația sa rezolvat, iar Lili Sandu s-a bucurat din plin de acest Crăciun  alături de cea care i-a dat viață, de logodnicul său și de fiul lor, Thomas Jay.

Cât despre Noaptea dintre ani, o vom vedea pe Lili Sandu alături de colegii săi de la „Vorbește lumea”, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, într-un moment special din cadrul programului „Protevelion” care va fi difuzat de Pro TV pe 31 decembrie.

Aflăm mai multe detalii, imediat!

 Moșul… și-a îndeplinit misiunea anul acesta? A adus toate cadourile dorite?

Da! Ca în fiecare an, Moșul, cunoscut și sub numele de Silviu Țolu, a știut exact ce să îmi aducă în dar. Însă niciun cadou nu se compară cu zâmbetul larg de pe fața lui TJ în dimineața de 25 decembrie. Entuziasmul și fericirea cu care își desface jucăriile primite de la Moș Crăciun este cadoul suprem pentru mine!

Ce ați făcut de Crăciun?

Am petrecut Crăciunul acasă, în familie. Mama a stat la noi, fiindcă încă se recuperează în urma problemelor medicale pe care le-a avut toamna aceasta, iar ziua de Crăciun ne-am petrecut-o toți patru, alături de părinții lui Silviu. Ne-am jucat cu TJ, am vorbit, am râs, am depănat amintiri, am mâncat preparate specifice și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună.

lili-sandu-craciun-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Și care sunt planurile pentru Revelion?

De Revelion, vom sta tot acasă, în sânul familiei. Profit de faptul că mama se află la noi acasă și îmi voi petrece timpul alături de ea, Silviu și Thomas. O să ne bucurăm de intrarea în 2024 împreună și pot spune cu mâna pe inimă că nu există un mod mai frumos de a sărbători noaptea de Revelion. Familia este totul pentru mine, iar amintirile create alături de cei dragi reprezintă cel mai de preț cadou.

Ai filmat și pentru „Protevelion”, nu este prima dată. Ce vom vedea acum?

Eu, Shuru și Bogdan am pregătit un super moment, marca Vorbește Lumea! Punem în scenă un adevărat show. Shurubel a compus versuri originale, care merg mănușă pe negativele unor melodii celebre. Cântăm, dansăm, ne distrăm și ridicăm o sală întreagă în picioare! E un moment dinamic, energic și spectaculos, o să vă placă, sunt convinsă.

„Vorbește lumea”, un nou sezon la Pro TV. Cine sunt primii invitați ai lui Lili Sandu, Shurubel și BogdanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 19

Cât despre colegii tăi de la „Vorbește Lumea”, în ce alte producții TV crezi că ar face o figură bună?

Cred că ar fi foarte tare un reality-show băieții sunt foarte amuzanți, ne distrăm mereu în pauze și după emisie. De fiecare dată, râd în hohote cu ei, până mă doare burta! Prin urmare, un show despre viețile lor de zi cu zi ar fi o idee bună, ar fi acea doză de amuzament și voie bună de care are nevoie orice om zilnic.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton