Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, declarații inedite despre relația ei cu Bogdan Stelea. De ce s-au despărțit, deși fostul fotbalist o ceruse de soție

Lili Sandu, declarații inedite despre relația ei cu Bogdan Stelea. De ce s-au despărțit, deși fostul fotbalist o ceruse de soție
16

de Cristina Țapu,

Lili Sandu, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre relația pe care a avut-o, în urmă cu foarte mulți ani, cu Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naționale de fotbal a României.

Lili Sandu, declarații despre prima ei iubire, fostul fotbalist Bogdan Stelea

Lili Sandu a fost invitată la podcastul moderat de către Ilinca Vandici. Prezentatoarea și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Bogdan Stelea. Lili a recunoscut că acesta a fost prima ei iubire și că, legătura lor i-a adus un plus de notorietate.

„Eu, când l-am cunoscut pe Bogdan, eram cunoscută cât de cât în România. Trecusem de Școala Vedetelor, existam cu numele în industria muzicală de atunci.

Când l-am cunoscut pe Bogdan, el era portarul naționalei României, dar eu nu știam foarte multe lucruri despre el.

Pe mine m-a atras el ca bărbat, punct. Nu m-am gândit niciodată că relația mea cu Bogdan îmi va aduce notorietate. Nu de asta l-am ales”, a declarat Lili Sandu.

În prezent, Lili și Bogdan se salută dacă se întâlnesc la un eveniment, însă nu poate fi vorba despre o prietenie între ei, ci doar de o amiciție bazată pe respect. Mai mult decât atât, Lili a dezvălui că Bogdan și actualul ei partener de viață, Silviu Țolu s-au cunoscut și chiar au jucat fotbal împreună.

Lili Sandu alături de familieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Tot timpul mă gândesc la el cu respect și, da, am spus mereu, el mi-a adus notorietate. Eram iubita portarului naționalei României. N-am fost niciodată căsătoriți deși foarte multă lume scrie asta. Nu am fost căsătoriți, deși am fost cerută de soție de către Bogdan, dar nu ne-am căsătorit.

De ce? Pentru că ne-am despărțit Nu eram genul de femeie care să stea acasa si să creasca copil. La vărsta aia voiam să evoluez, la fel ca și el, dar nici noi nu ne mai înțelgeam bine. Avem 26 de ani.

bogdan-stelea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 16

Acum, dacă ne vedem, ne salutam. Până la urmă, a fost prima mea iubire. Am suferit dupa aceea, dar nu a fost să fie. Mi-a rămas în suflet și Silviu știe asta.

Se știe cu Silviu, se respectă, au jucat și fotbal împreună”, a dezvălui Lili Sandu, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Lili Sandu formează un cuplu alături de Silviu Țolu, cu 12 ani mai mic decât ea

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu, iar diferența de vârstă dintre ei este una considerabilă. El are 32 de ani, în timp ce ea are 44 de ani, dar această diferență nu a fost deloc o problemă pentru ei.

Cei doi au împreună un băiețel extrem de adorabil, care le aduce zilnic bucurie, iar legătura lor este solidă. Deși nu au discutat încă despre căsătorie, fanii așteaptă cu nerăbdare acest pas.

Logodnicul prezentatoarei TV este un model internațional, cu o carieră remarcabilă atât în România, cât și peste hotare. A avut privilegiul să colaboreze cu personalități de talie mondială precum Gigi Hadid, Amber Heard și alte celebrități din industria modei. Însă, Silviu Țolu nu se limitează doar la cariera de model, ci este și un antreprenor de succes.

Sursă foto: Instagram Lili Sandu – Instagram Bogdan Stelea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton