; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lili Sandu

Lili Sandu a împlinit 41 de ani. Ce cadou i-a făcut partenerul său

29 May 2020

Lili Sandu a împlinit pe 28 mai 41 de ani și este mai fericită ca niciodată. Vedeta, însărcinată în șase luni, a primit un cadou de suflet din partea partenerului său,  Silviu Tolu. 

„Dragostea este o călătorie, nu o destinație! La mulți ani mie! Din câte îmi amintesc, singura dorință de ziua mea a fost să fiu fericită și într-o zi să am o familie a mea. Mi-a luat câțiva ani, dar nu mi-am pierdut niciodată credința', a spus Lili Sandu pe profilul ei de Instagram.

Ziua de 28 mai are o semnificație dublă pentru cei doi. Mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare a fost însoțit de un video special primit din partea logodnicul ei, Silviu Tolu.

„De asemenea, azi sărbătorim și un an de logodnă. Mulțumesc, iubirea mea, pentru acest video! Așa arată 41 de ani fericiți', a adăugat Lili.

 

Actrița și iubitul ei se aflau în vacanță în Istanbul, iar în timpul unei croaziere, Silviu Tolu i-a oferit inelul de logodnă. Între cei doi este o diferență de 13 ani, dar asta nu-i împiedică să se înțeleagă de minune. Lili Sandu așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Data probabilă a nașterii este 22 august, chiar de ziua de naștere a lui Silviu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare