; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cole Sprouse și Lili Reinhart

Lili Reinhart și Cole Sprouse, actorii din serialul „Riverdale”, s-au despărțit

26 May 2020

Lili Reinhart și Cole Sprouse, cei doi actori din serialul Riverdale, s-au despărțit după trei ani de relație, acest lucru fiind anunțat inițial de publicația PageSix.

Cei doi s-ar fi despărțit înaintea pandemiei de coronavirus și se pare că nu au locuit împreună toată această perioadă:

„Cole și Lili s-au despărțit înaintea pandemiei și au făcut carantina separat. Au rămas prieteni buni', a declarat o sursă citată de publicația menționată anterior. 

Actrița în vârstă de 23 de ani și actorul de 27 de ani au mai avut câteva episoade de acest gen, unul fiind făcut public la mijlocul anului 2019, dar s-au împăcat la scurt timp după. La acea vreme au existat zvonuri că actorul a  înșelat-o pe Lili cu fotomodelul Kaia Gerber, aceste zvonuri nefiind niciodată confirmate

În aprilie au apărut aceleași zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, dar o sursă a negat vehement știrile pentru E!News.

„Lili și Cole sunt încă împreună. Nu au fost [în carantină] împreună, dar nu s-au despărțit'. 

Lili Reinhart și Cole Sprouse au început să formeze un cuplu în iulie 2017, cei doi fiind văzuți împreună la Comic-Con. Cei doi nu au vorbit însă despre relația lor, prima lor apariție oficială împreună având loc la Gala MET în 2018. Ulterior, aceștia au început să posteze fotografii împreună și să vorbească despre relație în interviuri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare