; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liga Campionilor revine cu Barca şi… Oţelul Galaţi!

01 November 2011

Elevii lui Dorinel Munteanu (foto) încearcă mâine să obţină primele lor puncte dintr-o campanie de Liga Campionilor pe care o putem deja numi ratată. Din păcate pentru ei, trebuie s-o facă în furnalul' de pe Old Trafford, împotriva celor de la Manchester United.

Învinşi de diavoli' cu 2-0 în tur, gălăţenii au trei înfrângeri în trei meciuri într-o grupă din care mai fac parte Benfica Lisabona şi Basel, aşa că meciul cu ultimii, de pe teren propriu, pare să fie singura lor şansă autentică la a nu încheia grupele fără un punct.

Chivu îi aşteaptă pe francezii de la Lille

Până la deplasarea lor în Anglia, însă, Liga Campionilor programează mai multe meciuri tari azi, dar şi ceea ce se anunţă o execuţie' cu public: deplasarea lui Messi şi a extratereştrilor' Barcelonei la Plzen, pentru meciul cu modeştii cehi de la Viktoria.

Posturile de la noi vor mai difuza, tot azi, şi cele două dispute din grupa F, adică Arsenal – Marseille şi Borussia Dortmund – Olympiakos.

Mâine le va veni rândul şi marilor rivali ai Barcelonei, adică Cristiano Ronaldo şi galacticii' lui Real Madrid, să se deplaseze la Lyon, în vreme ce Cristi Chivu ar putea juca în întâlnirea dintre Inter Milano şi Lille.

Iată ce partide programează posturile autohtone în aceste zile:

Azi

19:00, Dolcesport, Zenit St. Petersburg – Şahtior

21:45, TVR 1, Viktoria Plzen – Barcelona

21:45, Dolcesport, Arsenal – Marseille

21:45, Dolcesport 2, Borussia Dortmund – Olympiakos

Mâine

21:45, TVR 1, Manchester Utd – Oţelul

21:45, Dolcesport, Lyon – Real Madrid

21:45, Dolcesport 2, Inter – Lille

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare