Homepage  / Televiziune

Life & Style cu Maria Andrei, o nouă emisiune la Prima TV. Programul de difuzare

Life & Style cu Maria Andrei, o nouă emisiune la Prima TV. Programul de difuzare
4

de Roxana Mirea,

Maria Andrei debutează la Prima TV cu o nouă emisiune. Este vorba despre „Life & Style cu Maria Andrei”, o aventură plină de culoare. Iată când începe emisiunea și care este programul de difuzare.  

Life & Style cu Maria Andrei, emisiunea la Prima TV 

Pasionată de modă, de stil de viață frumos, fashion & Beauty Director pentru unele dintre cele cunoscute reviste din România, Maria Andrei revine la TV. „Life & Style cu Maria Andrei” este o aventură plină de culoare ce se desfășoară în jurul unor obiective – istorice sau geografice – magnifice ce aparțin Patrimoniului Cultural Mondial și culege mărturii oferite cu bucurie de personalități locale și profesioniști de prestigiu, care vorbesc cu pasiune despre importanța universală a acestor monumente. 

Primul sezon al emisiunii difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 14.30, este dedicat Greciei, tărâmul zeilor, semizeilor, dar și al oamenilor obișnuiți. 

„Și eu, și Paul, soțul meu, suntem pasionați de călătorii de calitate, asta însemnând că nu bifăm o destinație doar pentru frumusețea sau notorietatea ei, ci și pentru oamenii locului, tradiții, gastronomie sau poveșți de viață. Într-o eră în care socializăm doar dacă e nevoie și suntem mai departe unii de alții decât ne puteam imagina, noi ne-am propus să ținem aproape oamenii de la care putem învăța că viața chiar este frumoasă, cu toate lecțiile ei, și că merită să te bucuri de fiecare moment și experiență în parte”, spune Maria Andrei. 

maria-andreiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Life & Style cu Maria Andrei – Program de difuzare

„Life & Style cu Maria Andrei” invită, în fiecare episod, într-o călătorie ilustrată prin interacțiunea directă cu stilului actual de viață al localnicilor, filmați „la ei acasă”, ce surprinde evenimente din viața lor de zi cu zi, obiceiuri, valori, tradiții, stabilind astfel conexiuni între trecut, prezent și viitor.  

Emisiunea le propune telespectatorilor să redescopere destinații bine cunoscute, dar și rute alternative, să cunoască oameni deosebiți și să le afle poveștile, rețetele gastronomice și produsele locale premiate. „În primul sezon călătorim în Grecia. De ce Grecia? Pentru că este o țară iubită de români, dar care o văd, în general, ca pe o destinație estivală. Însă Grecia este o destinație 365, ce poate fi vizitată în orice anotimp. Și are enorm de multe de oferit, dacă știm ce ne dorim de la ea. În sezonul următor ne vom îndrepta atenția spre alte orizonturi, dar veți vedea la momentul potrivit spre ce anume”, spune Maria. 

În fiecare sâmbătă, de la 14.30, la Prima TV,  Maria Andrei aduce în atenția publicului știri pertinente și autentice cu ajutorul unor specialiști respectați și îi ajută să fie la curent cu ultimele tendințe în domeniul life & style. Maria militează și pentru un stil de viață echilibrat, prin promovarea sustenabilității, dar și a responsabilității sociale. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton