; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liev

Liev Schreiber și Jude Law se alătură distribuției noului film al lui Woody Allen

14 September 2017

După ce am aflat că Selena Gomez (25 de ani) și Elle Fanning (19 ani) vor juca în următorul film al lui Woody Allen, noi actori se alătură distribuției, informează cei de la Variety.

 

Ca parte a distribuției viitorului film semnat de Woody Allen  au fost cooptați actorii Jude Law, Liev Schreiber, Rebecca Hall, Kelly Rohrbach, Timothée Chalamet și actorul de origine mexicană Diego Luna.

Așa cum ne-a obișnuit celebrul regizor, detaliile despre noul proiect cinematografic nu au fost dezvăluite, însă filmul va fi produs și lansat de cei de la Amazon Studios.  

Momentan cineastul se află în plină promovare a lungmetrajului „Wonder Wheel„ , care va putea fi vizionat în premieră în cadrul Festivalului de Film de la New York. Filmul îi are în rolurile principale pe Kate Winslet și Justin Timberlake.

Proiectul din care fac parte Selena Gomez, Diego Luna și ceilalți actori menționați va fi al treilea proiect realizat pentru cei de la Amazon, după filmul „Cafe Society' și serialul „Crisis in six scenes'.

 

Potrivit celor de la Variety, filmul a cărei producție a început deja va fi lansat în cinematografe după care va putea fi vizionat în exclusivitate online pe serviciul Amazon Prime.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare