; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keira Knightley

Liev Schreiber, Gerard Butler și Kiera Knightley joacă în producții care se vor filma în România

04 December 2018

Frame Film aduce în România două producții cinematografice, ca urmare a noilor decizii de sprijinire a industriei cinematografice date de guvernul român. Compania românească de producție de cinema și televiziune, în colaborare cu partenerii de la Midsummer Films, va începe filmările pentru două producții în distribuția cărora sunt menționate numele regizorului Philip Noyce, al actorilor Liev Schreiber, Gerard Butler sau cel al actriței britanice Kiera Knightley.

Unul dintre filme se numește „Războiul lui David Berman' și este o poveste despre intervenția Serviciilor Secrete din SUA asupra mafiei americane ca să sprijine mafia siciliană în lupta împotriva germanilor în cel de-al Doilea Război Mondial. Regia i-a fost încredințată lui Philip Noyce, australianul care i-a adus o nominalizare la Oscar lui Michael Caine cu filmul The Quiet American' (2002). Pentru rolurile principale, se află în discuții Liev Schreiber și Gerard Butler.

Cea de-a doua producție britanică este povestea englezoaicei Florence Nightingale, cea care a pus bazele unei școli de asistente medicale în timpului războiului din Crimea. Florence a devenit simbol pentru asistentele medicale din toată lumea, iar viața ei este o poveste ca o campanie #metoo în epoca Victoriană. Actrița britanică Kiera Knightley se află în negocieri pentru rolul lui Florence. Ar fi a doua oară când Keira Knightley ar filma în România, după aproape două decenii, de la producția „Princess of Thieves', produsă în 2001 la Castel Film.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare