; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lidia buble si razvan simion

Lidia Buble și Răzvan Simion nu petrec Crăciunul împreună. Artista a dezvăluit adevăratul motiv

22 December 2019

Lidia Buble și Răzvan Simion nu vor fi împreună de Sărbători. Fiecare și-a făcut planuri pentru aceste zile, însă separat. Artista va merge acasă la părinții ei, unde prezentatorul TV încă nu are ce căuta. Motivul pentru care care cei doi sunt despărțiți de Sărbători l-a spus chiar Lidia Buble, pentru revista VIVA!

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă', a declarat Lidia Buble pentru VIVA!

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion sunt despărțiți de Sărbători Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasă și numeroasă, iar regulile în casa lor sunt destul de stricte. Artista are o relație cu prezentatorul TV de câțiva ani, dar niciodată Răzvan Simion nu l-a cunoscut pe tatăl iubitei sale.

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie', a mai adăugat interpreta pentru sursa citată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare