; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lidia si Estera buble

Lidia Buble și Estera, hotărâte să câștige „Asia Expres”. Ce dificultăți au întâmpinat la filmări

23 June 2021

Lidia Buble și sora artistei, Estera, se numără printre concurenții sezonului 4 „Asia Express'. Cele două au pornit în urmă cu o lună pe „Drumul Împăraților' determinate de dorința de a se întoarce acasă cu marele premiu.

„Pe mine nu mă faci de rușine. Dacă vin, eu câștig', i-a zis Estera Buble surorii sale, la plecarea din România.

De când se află la „Asia Express', gândurile lor s-au mai schimbat:

„Când ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și nedormit și nemâncat reacționezi cu totul și cu totul altfel', au dezvăluit surorile conform a1.ro.

Lidia Buble și Estera Buble erau sigure că nu le va fi greu pe traseu, însă oamenii au fost cei care le-au pus bețe în roate:

„Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț', au declarat cele două surori pentru aceeași sursă.

„În timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi, intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă, au  mai povestit Lidia și Estera.

 Vezi galeria foto >

„M-am obișnuit cu cerșitul. Oamenii chiar sunt buni și ne dau și ne cumpără. Sunt zile în care nici măcar nu cheltuim acel euro. Pur și simplu ne oprim pe stradă și cerem', au mai precizat surorile Buble.

Cu toate acestea, greutățile le ambiționează și mai mult pe surorile Buble, care declară că vor să se întoarcă acasă cu marele premiu de la „Asia Express':

„Eu mă văd în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-aș face. La Asia Express poți descoperi cât ești de puternic. Asia Express înseamnă adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, un psihic foarte puternic, dar și frumusețe', a spus hotărâtă Lidia Buble.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare