Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, plină de surprize pentru anul 2024. „Trebuie să dau eu cu capul, ca să învăț”

Lidia Buble, plină de surprize pentru anul 2024. „Trebuie să dau eu cu capul, ca să învăț”
10

de Roxana Mirea,

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Artista are planuri mari pentru anul 2024. Pe de altă parte, vedeta a explicat care este motivul pentru care îi place să facă greșeli în viață.  

Lidia Buble promite un 2024 plin de surprize 

Recent, Lidia Buble a povestit că are planuri mari pentru anul 2024. Artista nu a dorit să dea prea multe din casă pentru că își dorește să îi surprindă pe fani. Pe de altă parte, artista a povestit că îi place să facă greșeli în viață pentru că este singurul mod în care poate să învețe ce este bine să facă și ce nu. 

„La anul o să vă surprind și mai mult. E surpriză, nu pot să dau tot din casă. Nu este nimic ce nu aș vrea să se repete. Mie îmi place să fac greșeli pentru că eu sunt genul de persoană care învață nu din greșelile altora, cum mi-ar fi plăcut să o fac, ci trebuie să dau eu cu capul, ca să învăț. 

Nu aș șterge nimic, să se întâmple așa cum vrea Dumnezeu să se întâmple. Nu îmi fac planuri, îmi place să vină totul natural. Sunt un om care iubește tot ceea ce înseamnă naturalul și atunci am porțile deschise”, a declarat Lidia Buble, potrivit Wowbiz. 

lidia-buble-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau 

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, dar artista vrea să-și țină relația departe de atenția publicului și refuză să pună imagini cu el. 

Lidia a împlinit vârsta de 30 de ani pe 9 iunie și și-a sărbătorit ziua de naștere, într-o vacanță, în Italia, unde a și primit superbul inel de la iubitul ei. În iulie, artista a mai vorbit despre frumoasa bijuterie în emisiunea „2 Matinali și Jumătate”, de la Digi FM, unde a dat detalii despre relația ei cu Horațiu. Cântăreața își dorește foarte mult să se mărite, dar până acum nu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Acesta este și motivul pentru care nu se afișează în public cu noul partener. 

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită. 

(…) O să fac ca tati, până acum am fost naivă și prea m-am expus și am postat de toate. «Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură». Așa și eu. Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. 

Viața asta nu știi unde te duce…. decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos. Nu am dus pe nimeni la tati acasă până acum. Nu au ce să caute”, a spus artista lăsând de înțeles din nou că și-ar dori foarte mult să fie cerută în căsătorie. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton