; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lidia buble

Lidia Buble pleacă în vacanță în Maldive fără Răzvan Simion. Cine o însoțește pe cântăreață

11 April 2019

Lidia Buble a decis! Pleacă în vacanță în Maldive fără Răzvan Simion, iubitul ei. Se pare că el ar avea un program destul de încărcat care nu îi permite să o însoțească.  Cântăreața nu pleacă singură însă singură!

 

Se pare că în Maldive s-a simțit incredibil de bine și acolo vrea să să întoarcă. Acum câteva luni, Lidia Buble și Răzvan Simion au călătorit acolo și chiar au simulat și o căsătorie, căci ea a purtat rochie albă, de mireasă. Toți s-au întrebat: au spus DA sau NU?

Au explicat ulterior că a fost o căsătorie de probă. Să îi credem pe cuvânt? Iată că acum Lidia vrea să se întoarcă acolo, dar fără Răzvan Simion. Două dintre surorile ei o vor însoți.

„Plec cu Esthera două săptămâni. Issac (fiul Estherei) a aflat, i-am spus că plec cu mami. (…) Promit solemn că nu o să ratez nicio petrecere de pe Ocean. Pe el o să îl sun, o să îi spun spor la lucru. Credeți că e ușor să îți duci crucea, să mergi până în Maldive atâta drum, să stai două săptămâni în căldurile alea?!

Eu nu o să plăteasc nimic, asta e treaba. Am încheiat ultimele detalii despre locurile în care o să stăm. Tura trecută am fost în 3 resorturi, acum merg la alte 3. În iunie se va întâmpla. Ori pe 24 sau pe 25 plecăm. Mergem singure, fără băieți, fără copii. Eu și două surori. E prima vacanță a noastră împreună. În luna iunie e și ziua mea. Stăm două săptămâni.', a spus Lidia Buble la Xtra Night Show, la Antena 1.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare