Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, noi detalii despre viața amoroasă. De ce nu face publică relația cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble, noi detalii despre viața amoroasă. De ce nu face publică relația cu Horațiu Nicolau
7

de Roxana Mirea,

Lidia Buble se iubește de ceva timp cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani. Totuși, de data aceasta, artista a preferat să fie cât mai discretă și nu vrea să își expună relația. Iată ce a dezvăluit acum Lidia Buble despre viața amoroasă și despre iubitul ei.

Lidia Buble, despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să își refacă viața amoroasă. Ultima relație a artistei a fost cu un faimos actor cubanez. După despărțire, aceasta și-a găsit liniștea în brațele omului de afaceri Horațiu Nicolau. Cei doi au o relație de mai bine de un an, însă Lidia Buble a fost mereu discretă când a venit vorba de acest subiect.

Invitată recent la emisiunea „2 Matinali și Jumătate”, de la Digi FM, artista a explicat de ce nu mai vrea să discute public despre relația pe care o are. Ea a spus că există un bărbat în viața ei, însă nu a vrut să îi rostească numele.

Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubită de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a declarat Lidia Buble, potrivit libertatea.ro.

Întrebată dacă acum există plus valoare în viața ei, fosta iubită a lui Răzvan Simion a răspuns: „Bineînțeles că există! Nu mă ascund!”. 

Lidia Buble, condamnată definitiv la un an cu suspendare. Artista a vrut să mituiască doi polițiștiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Lidia Buble, despre inelul primit de la iubitul ei

În plus, Lidia Buble a mărturisit că nu l-a prezentat pe iubitul ei părinților săi și are și un motiv întemeiat. Artista spune că îl va duce acasă, la părinți, doar pe cel care va dori să o ia de soție. Tot ea a spus că va pune poze pe rețelele sociale cu iubitul ei atunci când el va dori să se căsătorească cu ea.

O să fac ca tati, până acum am fost naivă și prea m-am expus și am postat de toate. „Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură”. Așa și eu. Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce…. decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos. Nu am dus pe nimeni la tati acasă până acum. Nu au ce să caute”, a mai adăugat artista.

Legat de inelul primit, cântăreața a vrut să clarifice că nu este unul de logodnă. Horațiu Nicolau i-a dăruit superba bijuterie de ziua ei de naștere, în semn de recunoștință. „Toată România a remarcat inelul. Este un inel absolut superb pe care l-am primit când am împlinit 30 de ani în semn de recunoștință, așa mi s-a spus. N-am ce veste să vă dau, pentru că nu e cazul acum.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton