Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, despre momentele în care a fost jefuită. Cum a rămas fără aproape 20.000 de euro

Lidia Buble, despre momentele în care a fost jefuită. Cum a rămas fără aproape 20.000 de euro
6

de Roxana Mirea,

Lidia Buble a trecut prin clipe cumplite. Artista a oferit noi detalii despre momentul în care a fost jefuită și a rămas fără aproape 20.000 de euro. În plus, nu este prima dată când Lidia Buble are parte de un asemenea incident nefericit.

Lidia Buble a fost jefuită

 Într-o ediție incendiară a emisiunii „Teo Show”, care este difuzată duminica aceasta la Kanal D, artista Lidia Buble a dezvăluit detalii cutremurătoare despre un incident nefericit. Lidia Buble a fost victima unui jaf, suferind astfel o pierdere de aproape 20.000 de Euro.

În timpul interviului acordat lui Teo Trandafir, Lidia Buble a mărturisit că a fost fost victima unui jaf, în urma caruia i-au fost sustrase două genți. Valiza sa a fost ruptă și spartă, iar printre lucrurile pierdute se aflau și accesorii prețioase, printre care și diamante. Deși poliția a intervenit prompt, obiectele furate nu au putut fi recuperate.

Mi s-au furat doua genti. Valiza a fost ruptă, spartă. Aveam si accesorii, printre care diamante. Zici ca mi s-a rupt sufletul. N-am reusit să recuperez nimic, a venit politia si a luat amprente…”, marturisește Lidia Buble.

Lidia Buble, condamnată definitiv la un an cu suspendare. Artista a vrut să mituiască doi polițiștiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În plus, Lidia Buble a mai dezvăluit că a fost victima unui incident similar în timpul unei vacanțe din Italia; atunci i-a fost furată o geantă cu o valoare similară celorlalte două.

În ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă, care valora cât celelalte două”, continuă artista.

Nu ratați, duminica aceasta, de la 10:00, dezvăluirile Lidiei Buble, într-o ediție a emisiunii „Teo Show”, difuzată la Kanal D!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton