; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lidia buble insarcinata

Lidia Buble, însărcinată? Anunţul surprinzător făcut de artistă

06 April 2021

Este Lidia Buble însărcinată? Artista nu a ascuns niciodată faptul că visează la o familie numeroasă și a dorit încă o dată să răspundă curiozităților celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

În urma unei sesiuni de întrebari și răspunsuri organizată pe Instagram, Lidia Buble a vorbit despre un eventual copil. Artista nu a ezitat să răspundă dacă își dorește în viitorul apropiat un bebeluș. Lidia a spus că și-ar dori o familie la fel de numeroasă, asemeni celei în care a crescut și că și-ar dori foarte mult un băiețel:

 

„Am răspuns de foarte multe ori, dar o să răspund și astăzi, pentru că este o întrebare foarte dragă mie. Ținând cont de faptul că provin dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 copii, ador copii. Îmi doresc foarte mulți copii, băieți în mare parte', a spus Lidia Buble la InstaStory.

Lidia Buble își reface viața

După despărțirea de Răzvan Simion, toată lumea este curioasă dacă Lidia Buble este pregătită de o nouă relație. Artista nu se ferește să ofere detalii din viața personală și a spus că nu ar spune nu, dacă bărbatul potrivit i-ar ieși în cale:

„Nu caut un bărbat, nu caut să mă îndrăgostesc. Consider că dragostea vine atunci când trebuie să vină în viața noastră, dar, da, este cel mai frumos sentiment să fii îndrăgostit. Am inima deschisă', a mai transmis Lidia Buble.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare