Homepage  / Vedete româneşti

Familia Lidiei Buble se mărește. Artista, în lacrimi în fața fanilor: „Abia aștept să vină bebe!”

Familia Lidiei Buble se mărește. Artista, în lacrimi în fața fanilor: „Abia aștept să vină bebe!”
18

de Cristina Țapu,

Lidia Buble, în lacrimi pe pagina personală de Instagram. Artista a primit o veste bună din partea surorii sale, Estera, și nu și-a mai putut stăpâni entuziasmul. Iată detaliile!

Sora Lidiei, Estera, este însărcinată pentru a treia oară

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, având 11 copii în total. Ea are șase frați, inclusiv patru surori, și o mulțime de nepoți, iar acum familia artistei va deveni și mai numeroasă. Sora ei, Estera Buble, se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, moment ce a adus o emoție profundă Lidiei, care a vorbit despre bucuria venirii noului membru în familie pe pagina personală de Instagram.

Lidia Buble si Estera, concurente la Asia Express 2021 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată!”, a scris Estera Buble în mediul online.

„Plâng! Cea mai binecuvântată mătușică sunt! Abia aștept să vină bebe! Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, deci nu există bucurie mai mare pentru mine decât atunci când familia noastră se mărește cu încă un membru și încă un membru. Și Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai dulce bebeluș! N-am cuvinte, te iubesc mult și îți mulțumesc că mi-ai dăruit și știu că îmi vei dărui în continuare cei mai minunați nepoței”, a spus Lidia printre lacrimi, la Instagram Story.

În 2021, Lidia și Estera Buble au concurat în sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, părăsind competiția chiar înainte de final. Această experiență le-a apropiat și mai mult pe surorile Buble, deși întotdeauna au fost extrem de unite, conform propriilor spuse.

După despărțirea de prezentatorul Răzvan Simion, Lidia Buble a avut mai multe tentative de a-și reface viața sentimentală, iar norocul i-a surâs atunci când l-a întâlnit pe afaceristul Horațiu Nicolau. Deși este cu peste două decenii mai mare decât artista, diferența dintre ei nu își spune cuvântul, iar cei doi se înțeleg din priviri, conform spuselor artistei.

Lidia Buble își dorește să devină mamă

Artista radiază de fericire, iar dragostea i se poate citi în privire. Deși nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă și nici nu este logodită, în mod cert Lidia este o femeie iubită și răsfățată din plin de către bărbatul care îi este alături la bine și la greu.

Lidia Buble, dupa ce si-a vopsit parul roscat (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

„Doamne ajută să fac și eu un copil, dar sunt puțin de modă veche. Trebuie să recunosc. Întâi trebuie să existe căsătoria, apoi copilul. Cred că s-a pierdut normalitatea asta undeva pe drum, dar așa este normal să se întâmple. Mie îmi place să gândesc pe vechi, pe vintage, să se întâmple totul natural și firesc. Cu siguranță, peste niște ani, mă veți vedea cu o șatră de copii după mine. Îmi doresc pentru că știu ce înseamnă să trăiești într-o familie numeroasă. Nu există bogăție mai mare pe acest pământ! Nu știu să explic în cuvinte…”, a declarat Lidia Buble, pentru Playtech, atunci când a fost întrebată dacă plănuiește să devină mamă.

Sursă foto: Instagram Estera Buble – Lidia Buble

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton