Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble este gata să îmbrace rochia de mireasă. Ce spune despre posibilitatea căsătoriei cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble este gata să îmbrace rochia de mireasă. Ce spune despre posibilitatea căsătoriei cu Horațiu Nicolau
20

de Cristina Țapu,

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, și Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani, formează un cuplu de peste un an. Artista a păstrat discretia în privința relației lor, dar acum a dezvăluit că a devenit expertă în bucătărie și se declară gata să facă pasul cel mare și să renunțe la viața de burlăciță. Lidia nu exclude posibilitatea căsătoriei cu Horațiu Nicolau și dezvăluie modul în care își răsfață iubitul, care o depășește în vârstă cu 32 de ani.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara anului 2020, după o relație de cinci ani. Solista a suferit nespus, dar a reușit să-și găsească liniștea, iar în prezent trăiește o poveste de iubire alături de afaceristul Horațiu Nicolau, cu 32 de ani mai mare decât ea.

lidia bubleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Lidia Buble este gata să îmbrace rochia de mireasă

Lidia nu ascultă gurile rele, iar diferența de vârstă de peste 3 decenii pare să nu aibă vreo importanță pentru cei doi amorezi. Mai mult decât atât, de când l-a cunoscut pe Horațiu, Lidia radiază de fericire și nu exclude să îmbrace rochia de mireasă.

„Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!”, a declarat Lidia Buble, conform Libertatea.

La vârsta de 62 de ani, Horațiu Nicolau se remarcă ca un influent om de afaceri. Acesta este divorțat și a deținut rolul de naș la cununia dintre Valentina Pelinel și Cristian Boureanu. Horațiu Nicolau a atras atenția presei prin vânzarea postului Telesport, unde îndeplinea funcția de director general, către trustul de presă Realitatea. Un detaliu interesant este că la botezul fiicei sale cântat nimeni alta decât Madonna.

Lidia Buble radiază de fericire de când formează un cuplu alături de Horațiu Nicolau

Lidia Buble radiază de fericire de când l-a întâlnit pe Horațiu Nicolau, însă refuză să ofere prea multe detalii despre legătura dintre ei. Important este că ambii sunt fericiți și timpul parcă zboară atunci când sunt împreună.

Întrebată de către cei de la Ciao cum se simte, Lidia a oferit un răspuns evaziv, dar care face cât o mie de cuvinte.

„Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin. Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită, pentru că am toate motivele să fiu fericită”, a declarat Lidia.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton