Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, detalii despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. Ce diagnostic a primit de le medicii din Viena

Lidia Buble, detalii despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. Ce diagnostic a primit de le medicii din Viena
13

de Cristina Țapu,

Lidia Buble a întâmpinat o problemă gravă de sănătate. Primele simptome au apărut acum câțiva ani, în timpul unei perioade dificile din punct de vedere emoțional. Diagnosticul primit de la cei mai renumiți medici din Viena a fost devastator pentru artistă. Timp de multă vreme, nu și-a putut reveni din șocul suferit și abia acum a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat, la îndemnul tatălui său.

Lidia Buble, detalii despre cea mai neagră perioadă a vieții sale

Problemele de sănătate ale artistei au început acum câțiva ani, când a observat apariția unor pete roșiatice ciudate pe piele, care îi provocau mâncărimi. Inițial, nu le-a acordat atenție, dar a observat că se înmulțeau. În cele din urmă, a decis să consulte un specialist. După un control medical, Lidia Buble a fost diagnosticată cu psoriazis.

Lidia Buble a refuzat cu vehemență să accepte diagnosticul medicilor. A consultat cele mai renumite clinici și dermatologi consacrați din Viena, dar rezultatul a fost mereu același: psoriazis. Hotărâtă să facă tot ce-i stă în putință, artista a urmat tratamentul medicamentos prescris, inclusiv pastile și creme, însă boala continua să progreseze.

Lidia Buble, dupa ce si-a vopsit parul roscat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După ce a încercat toate medicamentele și cremele speciale, Lidia Buble a decis să le spună părinților despre diagnosticul său. A urmat o perioadă de rugăciuni intense, care s-au dovedit a fi „medicamentul” cel mai eficient, conform spuselor artistei.

Lidia Buble a căutat rezolvarea problemei la medicii din Austria

După doi ani de suferință, artista a observat cum petele începeau să-și piardă intensitatea și să dispară, semne clare ale vindecării de psoriazis. Solista le-a promis fanilor că va vorbi despre perioada dificilă pe care a reușit să o depășescă.

„Urmează să vă mărturisesc ceva ce s-a întâmplat în viața mea, fac acest lucru doar la sfatul tatălui meu, pentru că eu nu aș fi vrut să povestesc despre lucrurile astea niciodată.(…) Știu că pe unii dintre voi o să vă ajute și vreau să vă readuc aminte, deși sunt convinsă să știți cât de important este să ne rugăm, să avem credință.(…) În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate. În primă fază n-am prea băgat de seamă, m-am gândit că e o alergie, am ignorat total situația, după care am văzut că a început să se înrăutățească. Au început să-mi apară pe față, pe tot corpul, am spus că e cazul să merg la un dermatolog, pentru că nu mi se părea că este normal ce se întâmplă cu pielea mea.

Am mers la primul dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, m-am tot dat cu ele, nu se întâmpla nimic. Mi-au tăiat o bucată mică din piele, cam 4 milimetri și au trimis-o la un laborator în Viena. Au trecut 2 luni nimeni, nimic. Îmi scrie doctorul: „Te rog frumos să te prezinți la cabinet”, mi-a zis: „N-am deloc vești bune pentru tine”, în acel moment mi s-au tăiat picioarele de la jumătate, nici nu voiam să aud ce are să-mi zică.

Mi-a zis: „N-am vești bune, rezultatul arată că ai psoriazis”. Aveam nodul în gât și mi-au sărit lacrimile din ochi, iar mă emoționez pentru că îmi aduc aminte că n-am primit deloc bine vestea asta. M-a întrebat dacă moștenesc pe cineva din familie, i-am zis „Din câte știu, la mine în familie sunt toți sănătoși tun”. „Ai trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme?” și zic „Da”, „Atunci înseamnă că ți-a ieșit pe fond de stres, din cauza supărărilor, ți s-a declanșat psoriazis”, a povestit Lidia Buble, pe pagina personală de Instagram.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, iar tatăl artistei este pastor penticostal, așadar credința reprezintă un element foarte important în viața artistei. Lidia recunoaște că atunci când se simte copleșită de probleme își sună tatăl și-i spune să se roage pentru ea. Mai mult decât atât, artista recunoaște că rugăciunea este prezentă zilnic în viața sa și ține post negru ori de câte ori poate.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton