Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, detalii neștiute despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. „Îmi doresc copii”

Lidia Buble, detalii neștiute despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. „Îmi doresc copii”
9

de Roxana Mirea,

Lidia Buble a oferit noi detalii despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Deși artista este cu 32 de ani mai tânără decât iubitul ei, vârsta nu pare a fi un impediment în calea fericirii lor. Ba mai mult, Lidia Buble a declarat că își dorește copii.  

Lidia Buble își dorește să devină mamă 

Lidia Buble este foarte fericită alături de iubitul ei, omul de afaceri Horațiu Nicolau. Deși acesta este cu 32 de ani mai în vârstă decât ea, artista nu consideră că acest aspect este un obstacol în calea fericirii lor. 

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic. 

Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului, în general, în viață. Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină”, a declarat Lidia Buble pentru Cancan.  

În plus, Lidia Buble a mai afirmat că își dorește să devină mamă, însă nu înainte de a se căsători. „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”, a mai adăugat Lidia Buble. 

Lidia Buble, dupa ce si-a vopsit parul roscat (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lidia Buble a primit un inel superb de la Horațiu 

Lidia Buble este extrem de entuziasmată în legătură cu inelul pe care l-a primit la împlinirea vârstei de 30 de ani de la partenerul său, Horațiu Nicolau. Acesta i-a dăruit un elegant inel cu diamant de 5 carate ca simbol al iubirii lor. 

Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este, de altfel, primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum mă împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”, povestea Lidia Buble. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton