; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

47691349_2315339862031153_6481466812347536844_n

Lidia Buble are planuri serioase cu Răzvan Simion: „Nu ar fi exclus să ieșim din carantină cu un bebeluș”

07 April 2020

Lidia Buble și Răzvan Simion respectă măsurile de protecție impuse de autorități în vremea coronavirusului și petrec cât mai mult timp acasă. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Lidia Buble nu exclude posibilitatea să iasă din carantină cu un bebeluș.

Lidia Buble a oferit un interviu în cadrul emisiunii  „Vorbește Lumea' în care a discutat despre perioada de carantină și cum își petrece timpul acasă. Cu această ocazie, Adela Popescu nu a putut să nu observe starea de spirit a Lidiei Buble, „cu zâmbetul larg pe chip, blândă, bună, optimistă'. Astfel a survenit în întrebarea cheie: „Ce zici? Ieșim din carantina asta cu un bebeluș?'

Răspunsul a fost direct și suprinzător: vedeta ar vrea să rămână însărcinată și nu ar fi exclus să iasă cu un bebeluș din carantină.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze’, a declarat Lidia Buble, extrem de veselă și optimistă.

Artista a mai spus că, în ciuda faptului că petrec foarte mult timp împreună, ea și Răzvan nu se ceartă și nici nu se plictisesc pentru că găsesc mereu ceva de făcut.

„Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată’, a mai spus Lidia Buble.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare