Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble, confesiuni neașteptate despre perioada adolescenței. Ce făcea pentru a fi în pas cu moda: „Nu trecea nimeni de mine!”

Lidia Buble, confesiuni neașteptate despre perioada adolescenței. Ce făcea pentru a fi în pas cu moda: „Nu trecea nimeni de mine!”
15

de Cristina Țapu,

Lidia Buble, în vârstă de 31 de ani, provine dintr-o familie numeroasă și a muncit pe brânci pentru a ajunge în topurile muzicale și a-și depăși condiția. Astăzi se bucură de rezultatele muncii sale și nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre micile capricii. Situația ei nu a fost, însă, dintotdeauna la fel de roz. Iată ce dezvăluiri a făcut artista!

Lidia Buble obișnuia să-și cumpere haine de la second-hand atunci când era copil

Artista a mărturisit că a fost pasionată de modă încă din copilărie. Din cauza resurselor financiare limitate, vedeta admite că obișnuia să meargă des la magazinele second-hand pentru a-și achiziționa hainele dorite. Astăzi își cumpără orice pereche de încălțăminte dorește și îi este pe plac pentru a compensa faptul că, atunci când era mică, era nevoită să poarte încălțămintea surorilor atunci când acesta le rămânea mică.

Lidia Buble, dupa ce si-a vopsit parul roscat (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Îmi place partea asta de fashion foarte mult. Încă de mică am fost atrasă și îmi plăcea să mă îmbrac. Pe vremea aceea nu îmi permiteam foarte multe lucruri. Eram prima care stătea la ușa second hand-urilor, mai ales în momentul în care se băga marfă.

Nu trecea nimeni de mine. Rupeam ușa magazinului. Plecam cu un sac de haine acasă. Și vezi că mă îmbrăcam bombiță. Foarte fain. Dacă trec pe lângă un second și văd un articol care să-mi placă, o să intru cu tot curajul să-mi iau. Adică n-am ifose”, a declarat Lidia Buble, conform Unica.

 „De mică am iubit foarte mult gențile și pantofii. Nu îmi permiteam. Acum sunt înnebunită doar prin prisma faptului că toată copilăria mea am așteptat să-mi vină și mie o dată rându’ să port hainele de la surorile mele sau încălțările sau gențile”, a completat artista.

Lidia Buble are un truc secret la care apelează atunci când se simte copleșită de probleme

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, iar tatăl artistei este pastor penticostal, așadar credința reprezintă un element foarte important în viața artistei. Lidia recunoaște că atunci când se simte copleșită de probleme își sună tatăl și-i spune să se roage pentru ea. Mai mult decât atât, artista susține că rugăciunea este prezentă zilnic în viața sa și ține post negru ori de câte ori poate.

„Cred că terapia mea și toată puterea și seva cu care eu mă încarc o iau de la părinții mei. De la faptul că îmi hrănesc sufletul prin a citi din Biblie. Nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. Noi, în cultul nostru penticostal, avem doar postul negru. Adică nu mănânci, nu bei apă, doar te rogi și stai de vorbă cu Dumnezeu. Eu cel mai mult am rezistat două zile.

Când trec printr-o perioadă mai grea sau am o problemă, îl sun pe tati. Prima dată bineînțeles că mă rog la Dumnezeu, dar apoi îl sun pe tati. Îi spun: «Să te rogi pentru mine și tu și mami». Și îți spun sincer că brusc așa simt o eliberare și mi se rezolvă problemele”, a declarat Lidia Buble, în cadrul unui interviu acordat pentru pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton