Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble a renunțat la haine și la inhibiții. Imaginea care i-a lăsat pe fani fără cuvinte

Lidia Buble a renunțat la haine și la inhibiții. Imaginea care i-a lăsat pe fani fără cuvinte
23

de Redactia Tvmania

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, a renăscut din propria cenușă după despărțirea de Răzvan Simion. Artista s-a vindecat complet și a intrat într-o nouă etapă a vieții sale. Una în care este mai curajoasă, se exprimă liber și lasă la iveală spiritul rebel. Recent a distribuit în mediul online o imagine care a făcut deliciul fanilor!

Lidia Buble a renunțat la inhibiții și la haine

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara anului 2020, după o relație de cinci ani. Solista a suferit nespus, dar a reușit să-și găsească liniștea, iar în prezent trăiește o poveste de iubire alături de afaceristul Horațiu Nicolau, cu 32 de ani mai mare decât ea.

Lidia nu ascultă gurile rele și radiază de fericire, iar diferența de vârstă de peste 3 decenii pare să nu aibă vreo importanță pentru cei doi amorezi.

lidia-buble-fara-sutienIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

În urmă cu puțin timp, Lidia Buble a distribuit în mediul online o imagine care i-a surprins pe fani. Artista obișnuiește să pozeze îndrăzneț, dar de această dată s-a întrecut pe sine. În imaginea respectivă, Lidia nu poartă bluză sau sutien, acoperindu-și sânii doar cu mâinile.

La vedere se află și un mic tatuaj, care ilustrează un pahar de cocktail. Nu este de mirare că imaginea a fost apreciată de către fanii care s-au bucurat să o vadă pe Lidia într-o ipostază atât de lipsită de inhibiții.

Lidia Buble formează un cuplu alături de afaceristul Horațiu Nicolau

Lidia Buble radiază de fericire de când l-a întâlnit pe Horațiu Nicolau, însă refuză să ofere prea multe detalii despre legătura dintre ei. Important este că ambii sunt fericiți și timpul parcă zboară atunci când sunt împreună.

Întrebată de către cei de la Ciao cum se simte, Lidia a oferit un răspuns evaziv, dar care face cât o mie de cuvinte.

„Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin. Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită, pentru că am toate motivele să fiu fericită”, a declarat Lidia.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton