; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zara1

Liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, și-a botezat fetița

29 February 2016

Cornel Ilie și-a botezat fetița duminică, 28 februarie, alături de familie și prieteni.

Am botezat-o pe Zara, fetița noastră. Între prieteni, frați și nași, ziua de ieri s-a numit «Vine, vine PrimăZARA». Sau, ca nume de cod, BoteZara :). Pentru aproape o oră, Eliza și cu mine am trăit cu lacrimi zidite în ochi, poate cel mai frumos moment din viața noastră. Fetița noastră, cea curioasă, cumințică, vorbăreață, plină de energie, care zâmbește în fiecare dimineață când se trezește și care râde când îi cânți, este creștină acum', scrie Cornel Ilie pe blogul său.

zara11

Cornel Ilie și soția sa, Eliza, au dorit să transforme botezul fetiței lor într-o sărbătoare a primăverii, a cântecului și poeziei, așa încât au purtat tricouri pictate manual cu versurile din 'Seara pe deal', care a fost transformată în 'Zara pe deal'.

IMG_88531-e1456732643581

Micuța Zara s-a bucurat de eveniment, nu a plâns deloc, a zâmbit tot timpul și a fost o 'gazdă' perfectă: veselă în permanență, dornică să se joace cu toți invitații și foarte cochetă, aceasta pentru că a schimbat mai multe rochițe în timpul petrecerii.

zara2

Ca un tată care își dorește să fie pregătit pentru toate etapele din viața fetiței sale, Cornel Ilie se va antrena astăzi pentru… grădiniță. Liderul trupei Vunk a răspuns invitației editurii Curtea Veche de a fi parte a campaniei de încurajare a lecturii în rândul celor mici astfel încât va citi o poveste în limba engleză celor 30 de copii cu vârste între 3 și 6 ani de la grădinița Acorns British Nursery.

Just the Job for Dad' este povestea pe care a ales-o Cornel Ilie pentru evenimentul din cadrul Book Week. Toate fondurile strânse în cadrul acestei campanii vor fi donate pentru achiziționarea de cărți și înfiintarea de cluburi de lectură într-unul dintre satele românești.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare