; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liana Stanciu Arte Carte si Capricii

Liana Stanciu va realiza o nouă emisiune la TVR 2

10 October 2014

Liana Stanciu va realiza, din acest weekend, o nouă emisiune la TVR 2, „Arte, carte şi capricii' .

Liana Stanciu Arte Carte si Capricii

Cea mai nouă emisiune de la TVR 2 își propune să înlocuiască scandalul, violenţa şi senzaţionalul serilor de la tv', potrivit unui comunicat al postului public.

Arte, carte şi capricii' este un magazin cultural urban care, din această toamnă, promovează şi reflectă viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară.

În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt principalii protagonişti ai celor mai importante şi recente evenimente culturale.

„Arte, carte şi capricii' este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber.

Din sumarul primei ediţii amintim doar câteva subiecte pe care le va aborda Liana Stanciu:

  • Primul este legat de faptul că, recent, elevii şi-au regăsit locurile în banci, acolo unde au de învâţat şi o materie care de-a lungul timpului a iscat controverse puternice. Este vorba de Religie, iar pe această temă va fi difuzat un reportaj semnat de Tudor Călin Zarojanu, ce va fi urmat de o dezbatere la care sunt invitati Remus Cernea şi Luigi Bambula.
  • Tot în această ediţie, puteţi urmări un interviu în exclusivitate cu Ruxandra Donose, una din cele mai sensibile voci ale scenei lirice româneşti.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare