; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam neeson

Liam Neeson renunță la filmele de acțiune. Anunțul făcut de actor

15 January 2021

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Liam Neeson a spus că, după acest an, intenționează să nu mai joace în filme de acțiune.

 

„Am 68 de ani și jumătate – 69 în acest an' a spus el pentru ET. „Mai sunt câteva (filme n.r) pe care le voi face în acest an – sperăm ca pandemia ne va permite – sunt câteva în curs de desfășurare și, atunci cred că probabil va fi finalul. Ei bine, dacă nu sunt pe un cadru Zimmer sau ceva', a spus acesta. 

 

Liam Neeson joacă pentru producții pe marile ecrane încă de la mijlocul anilor 1970 și a interpetat o serie de roluri apreciate de critici.

În 2008, el debutat ca erou de acțiune de vârstă mijlocie când a jucat în „Taken' ca fost agent guvernamental care trebuie să-și salveze fiica după ce a fost răpită la Paris.

Ultimul film al actorului, „The Marksman', se va lansa astăzi în anumite cinematografe din Statele Unite. În film, el joacă rolul unui fost ofiter de marina, ajuns la pensie, care este nevoit să renunțe la stilul său de viață pentru a-l proteja pe un băiat de 11 ani de asasinii cartelului de droguri.

Deși renunță la filmele de acțiune asta nu înseamă că actorul nu va mai juca deloc. Potrivit celor de la People există o mare posibilitate în a-l vedea pe Neeson în lungmetraje de comedie. 

 

„Am fost abordat de Seth McFarlane și de studiourile Paramount pentru a reînvia, probabil, filmele Naked Gun', a spus el pentru People (emisiunea TV!). „Fie îmi va termina cariera, fie o voi aduce într-o altă direcție. Sincer, nu știu', a povestit pentru aceeași publicație râzând. 

 
 
 Articol scris de Alina Stoicescu 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare