; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Neeson nu e deranjat că e confundat cu Ralph Fiennes

10 April 2012

Ralph Fiennes (49 de ani, foto dreapta) şi Liam Neeson (59 de ani, foto stânga) au fost din nou colegi anul acesta, în „Furia titanilor' (după colaborarea din 2010, la „Înfruntarea titanilor'), iar express.co.uk scrie că cei doi actori sunt mereu confundaţi de fani.

Cei doi sunt prieteni de ani buni, iar Neeson a povestit că nu e deranjat deloc de aprecierea eronată pe care o primeşte de la fanii lui Fiennes:

„Am fost felicitat pentru rolul lui Hamlet, de pe Broadway, de acum 14 ani. Odată, mergeam cu nevastă-mea (Natasha Richardson – care a decedat în mod tragic, după un accident la ski, în martie 2009) prin Plaza Athenee, un frumos hotel din Paris, şi o doamnă în vârstă s-a ridicat şi mi-a spus «Scuzaţi-mă, eu şi soţul meu suntem în vacanţă, venim din SUA». Doamna a luat un meniu cu ceaiuri şi mi-a spus «V-ar deranja să ne daţi un autograf?». I-am spus «Cu plăcere» şi când mă pregăteam să semnez, mi-a spus «Am adorat amândoi „Pacientul Englez'». Aşa că am semnat «Cu drag, Ralph Fiennes». Nu am putut să le stric visul', a explicat, amuzat, Liam Neeson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare