Homepage  / Vedete străine

Liam Neeson, noi dezvăluiri despre viața lui amoroasă. „Am trecut peste toate astea”

Liam Neeson, noi dezvăluiri despre viața lui amoroasă. „Am trecut peste toate astea”
12

de Redactia Tvmania

Liam Neeson s-a destăinuit recent cu privire la viața sa sentimentală, dezvăluind că și-a schimbat perspectiva asupra relațiilor amoroase. Actorul a fost căsătorit cu Natasha Richardson din 1994 până la moartea acesteia, la vârsta de 45 de ani, în 2009. Iată ce a declarat acum Liam Neeson despre viața lui.  

Liam Neeson, despre viața amoroasă 

În noul număr al revistei Poeple, actorul nominalizat la Oscar vorbește despre cariera sa emblematică, despre paternitate și despre viața sa de acum, la vârsta de 72 de ani. Întrebat dacă mai are întâlniri amoroase, Liam Neeson răspunde a spus că: „Nu. Am trecut peste toate astea”. 

Actorul din „Love Actually” a fost căsătorit cu Natasha Richardson din 1994 până la moartea acesteia, la vârsta de 45 de ani, în 2009. La mai bine de un an de la moartea lui Richardson, Neeson a început o relație cu Freya St. Johnston, directoare de relații publice din Marea Britanie. Relația lor a durat doi ani.  

Înainte de a o întâlni pe Richardson în timp ce lucra la reluarea pe Broadway a spectacolului „Anna Christie” din 1993, Neeson a avut relații cu Barbra Streisand, Brooke Shields și Helen Mirren, partenera sa din filmul „Excalibur” din 1981.  

Photocall de „Marlowe” lors du 70ème Festival du Film de Saint-SébastienIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Îmi amintesc că eram pe platou și stăteam cu Ciarán Hinds în timp ce Helen mergea spre noi îmbrăcată în costumul ei complet de Morgana Le Fey și amândoi am spus: ‘Oh, drace’”, a declarat Neeson într-un episod din 2018 al emisiunii The Graham Norton Show. „Am fost topit. Cred că și Ciarán a fost, dar eu am fost foarte îndrăgostit!”  

Cei doi au avut o relație timp de patru ani, până în 1985, iar Neeson – care spune că ține legătura cu actrița din „White Bird” din când în când – își amintește cu drag de perioada petrecută împreună, inclusiv de o călătorie „minunată” în sud-vestul Franței. 

Deși relațiile amoroase sunt departe de ceea ce își mai dorește acum, Neeson rămâne activ cu munca și petrece timp cu Micheál, în vârstă de 29, și Daniel, în vârstă de 28, fiii lui pe care i-a avut cu actrița Natasha Richardson. 

Micheál, care este actor, și Daniel, care este antreprenor cu propria marcă de tequila, locuiesc aproape de tatăl lor în New York, iar cei trei se întâlnesc pentru a petrece timpul împreună și a viziona filme sau emisiuni TV. „Doar lucruri simple”, spune Neeson. „Obișnuiam să pescuim împreună. Nu am mai făcut-o de câțiva ani”. 

„Sunt incredibil de norocos”, spune el. „Nu uit niciodată, niciodată asta. Chiar și într-o zi proastă pe un platou de filmare, de exemplu, întotdeauna mă ciupesc și îmi spun: ‘Haide, haide. Nu ai de ce să te plângi’. Și este adevărat”. 

Ultimele cuvinte pe care Liam Neeson i le-a spus Natashei Richardson 

Soția lui Liam Neeson, actrița Natasha Richardson, a murit în mod tragic în 2009, după ce a căzut în timp ce lua lecții de schi pentru începători cu fiul ei cel mare, în Quebec, Canada. Liam Neeson a dezvăluit ultimele cuvinte sfâșietoare pe care i le-a spus soției sale Natasha Richardson. 

Actorul și-a dat acordul pentru ca Natasha Richardson să fie deconectată de la aparatele care o țineau în viață. „M-am dus în camera ei și i-am spus că o iubesc. I-am spus: Iubita mea, nu o să te mai întorci după asta. Noi doi aveam un pact. Dacă unul din noi va deveni legumă, o sa deconectăm aparatele. Când am văzut toate tuburile, primul meu gând a fost că trebuie să renunțăm la ele. Ea nu mai era acolo.” 

Confusion swirls around condition of U.K. actress Natasha RichardsonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Când Natasha a căzut inițial pe una dintre pârtiile pentru începători, se pare că a refuzat să primească îngrijiri medicale și a fost escortată în camera ei de hotel, unde l-a sunat pe Liam, care filma în Toronto în acel moment. 

Trei ore mai târziu, vedeta din „The Wild Child” a fost transportată de urgență la spital, unde s-a descoperit că sângele i s-a acumulat în creier. 

Liam a alergat la patul ei, unde un medic i-a arătat o radiografie, înainte de a i se spune că soția sa se află în moarte cerebrală. 

În timp ce se afla la patul ei de spital din New York, starul din „Taken” i-a spus mamei celor doi copii ai săi: „Scumpo, nu te vei mai întoarce din asta. Te-ai lovit la cap. Este… nu știu dacă mă auzi, dar asta este… asta s-a întâmplat. Te aducem înapoi la New York. Toată familia și prietenii tăi vor veni.” 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton