; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

RAN 17306

Liam Neeson este „Urmărit în Noapte”, din 13 martie, pe marile ecrane

12 March 2015

Liam Neeson, Ed Harris și Vincent DOnofrio ajung pe marile ecrane în filmul de acţiune „Urmărit în Noapte'. Producţia Warner Bros. Pictures, regizată de Jaume Collet-Serra („Non-Stop'), va avea premiera pe 13 martie.

Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de aproape 30 de ani de un poliţist (Vincent DOnofrio) determinat să îl arunce după gratii. La 55 de ani, îl mai consolează doar sticla de whiskey şi bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

[Not a valid template]

Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziţie şi fără niciun refugiu, fostul mafiot îşi va testa limitele cu scopul de a-şi răscumpăra păcatele trecutului.

„Urmărit în noapte'  are o distribuţie impresionantă formată din Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent DOnofrio, Bruce McGill, Genesis Rodrigues, Boyd Holbrook, Holt McCallany, alături de Common şi Ed Harris.

Collet-Serra regizează filmul după un scenariu de Brad Ingelsby („Out of the Furnace'). Filmul este produs de Roy Lee („Cârtiţa'), Brooklyn Weaver (producător executiv, „Out of the Furnace') şi Michael Tadross („Elita gangsterilor', „Sherlock Holmes'), cu John Powers Middleton („Bates Motel') care a fost producător executiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare