Homepage  / Vedete străine

Liam Neeson, despre cel mai slab rol al lui. „Am jucat prost. Am fost distribuit complet greșit”

Liam Neeson, despre cel mai slab rol al lui. „Am jucat prost. Am fost distribuit complet greșit”
7

de Roxana Mirea,

Liam Neeson, în vârstă de 69 de ani, este un actor care a fost nominalizat de-a lungul carierei la Premiile Oscar, Globurile de Aur și BAFTA. Totuși, nu înseamnă că toate rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului au fost pe placul lui. Liam Neeson a fost invitat la „The Tonight Show With Jimmy Fallon”, unde a dezvăluit care a fost cel mai slab rol din cariera lui.

Liam Neeson, despre cel mai slab rol al lui

Liam Neeson a fost invitat recent la „The Tonight Show With Jimmy Fallon”, unde a dezvăluit care a fost cel mai slab rol pe care l-a interpretat până acum. Este vorba despre personajul lui din filmul „Widows” (2018), unde a jucat alături de Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Jacki Weaver, Carrie Coon, Robert Duvall și Brian Tyree Henry.

Am vorbit cu Brian despre filmul pe care l-a făcut cu tine”, i-a spus Jimmy lui Liam.

Da, filmul în care am fost distribuit complet greșit. L-am văzut. Am făcut o sută de filme, dar am văzut Widows, acesta este filmul în care joc cu Brian, care face un rol fantastic, apropo, și aproape că eram în lacrimi, atât de prost am jucat, am fost distribuit complet greșit în acest film”, a spus Liam Neeson, potrivit filmnow.ro.

„Dar tu nu joci prost în niciun film”, i-a mărturisit Fallon. „Ei bine, în acesta, da”, a completat Neeson.

The Passenger Paris PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Liam Neeson, despre fiul lui, Micheal

Tot la „The Tonight Show With Jimmy Fallon”, Liam Neeson a vorbit și despre cei doi băieți ai lui, Daniel, în vârstă de 27 de ani și Micheal, în vârstă de 26 de ani. Daniel are o afacere cu tequilla, în timp ce Micheal este actor.

Da, îi place, dar l-am atenționat că a intrat într-o lume în care 78 % dintre actori sunt fără job mai tot timpul. Da, e adevărat. Bine ai venit în club, amice. Dar îi este bine deocamdată, se descurcă. Are o prezență bună. Asta o moștenește de la mama sa, Dumnezeu să o odihnească, ea se trăgea dintr-o familie de actori de sute de ani. Așa că atunci când spunem că are în sânge această meserie, chiar așa e”, a spus Liam Neeson despre fiul lui, Michael.

„Blacklight” este cel mai nou film al lui Liam Neeson și va avea premiera pe 11 februarie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton