; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Hemsworth și Miley Cyrus

Liam Hemsworth și Miley Cyrus, la un pas de despărțire din cauza contractului prenupțial

19 July 2017

Nu este nimic ieșit din comun ca celebritățile de la Hollywood să încheie un contract prenupțial înainte de a se căsători. Nu este un gest romantic, însă este modul prin care fiecare parte se asigură că nu iese 'șifonată' în cazul unei despărțiri.

Liam Hemsworth nu pare să privească așa lucrurile, de aici și marea ceartă dintre el și iubita sa, Miley Cyrus.

Potrivit unei surse citate de revista „OK! Australia', între cei doi a izbucnit un scandal în urma propunerii lui Miley de a face un contract de acest tip înainte de căsătorie. Se pare că actorul a interpretat greșit gestul artistei și s-a simțit ofensat, ba chiar acesta a fost motivul unui scandal de proporții între cei doi.

Nici de partea cealaltă n-a fost mai multă înțelegere, Miley izbucnind în lacrimi și fiind supărată de refuzul viitorului ei soț de a semna respectivele acte.

'Au pornit o ceartă înfernală. Țipau și plângeau, Liam simțindu-se complet ofensat de actele înaintate de viitoarea lui soție. (…) Miley le-a spus prietenilor ei că Liam era furios. Ei niciodată nu țipă unul la celălalt, dar de data asta urlau amândoi și plângeau', a povestit sursa pentru publicația OK! Australia,  menționând și că artista a fost la un pas de a pune punct relației cu celebrul actor.

Ei bine, public, cei doi n-au declarat nimic cu privire la această ceartă. Ba chiar pozează pe rețelele de socializare ca un cuplu fericit, care își vede de ale sale și care s-ar putea ca luna aceasta să ajungă la altar. Se zvonește că cei doi doresc o ceremonie spontană, care să aibă loc în Las Vegas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare