; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Hemsworth, favorit pentru „Gazda”, de Stephenie Meyer

02 November 2011

Iubitul lui Miley Cyrus, actorul australian Liam Hemsworth (21 de ani), este printre preferaţii regizorului Andrew Niccol, pentru adaptarea cinematografică a romanului lui Stephenie Meyer, „Gazda'.

Conform variety.com, fratele mai mic al lui Chris Hemsworth (protagonistul din „Thor') se bate pentru rolul principal masculin cu britanicii Kit Harington (Jon Snow, din „Urzeala tronurilor') şi Max Irons (fiul lui Jeremy Irons, din „Scufiţa roşie').

Dacă va fi ales, Liam Hemsworth urmează să intre în pielea lui Jared, iubitul eroinei din povestea lui Stephenie Meyer, Melanie Stryder, care va fi interpretată de Saoirse Ronan.

Ţintit tot spre un public tânăr, la fel ca seria „Amurg', acest al cincilea roman al lui Stephenie Meyer a fost lansat în 2008 şi îi are în centrul acțiunii pe Melanie, fratele şi iubitul ei, care sunt printre puţinii oameni „sălbatici' rămaşi pe Pământul invadat de suflete extraterestre.

Mel ajunge să fie posedată de Rătăcitoarea – un suflet invadator care nu reuşeşte să o controleze total pe tânără, fiind transformat de complexitatea emoţiilor acesteia. Romanul a debutat pe primul loc în lista de best-sellere a ziarului „New York Times' (cea mai importantă de acest gen din SUA), iar Meyer a indicat că „Gazda' ar putea fi prima dintr-o trilogie (fiind urmată de „The Soul' şi „The Seeker'), una care ar putea da naştere unei noi serii cinematografice de succes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare