; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth are o nouă iubită? Cum a fost surprins actorul

18 December 2019

Viața amoroasă a actorului Liam Hemsworth a fost asemeni unui carusel  – când sus, când jos, când cu decizii dureroase. La patru luni după divorțul de Miley Cyrus se pare că acesta iubește din nou. 

Dacă în octombrie acesta părea că începe o nouă relație cu actrița Maddison Brown, acum actorul le-a prezentat-o părinților pe Gabriella Brooks, fanii fiind convinși că ea este noua iubită a acestuia. Cei doi au fost surprinși de paparazzi săptămâna trecută în Byron Bay, Australia, modelul îmbrățișându-i pe părinții actorului. Cei patru au mers împreună la un restaurant, însă până acum reprezentații celor doi nu au confirmat faptul că ei formează un cuplu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

New bae alert!! 😍🌟 #LiamHemsworth introduces his Sydney based girlfriend #GabriellaBrooks to his parents in Byran Bay 💃💫 #Hollywood #Lahore #Islamabad #Karachi #Pakistan source @tficelebrities

A post shared by Weekend Magazine (@weekendmagazine2.0) on

Liam a vorbit o singură dată despre despărțirea de Miley în august, când a postat o imagine pe Instagram, confirmând despărțirea. Tot în august actorul a depus actele pentru divorț.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare