; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Hemsworth   Miley Cyrus

Liam Hemsworth a părăsit-o pe Miley Cyrus?

14 March 2013

La scurtă vreme după ce Miley Cyrus (20) şi-a asigurat fanii că nunta ei cu Liam Hemsworth (23) rămâne în picioare, publicaţia Daily Mail citează surse care susţin că Liam şi-a părăsit logodnica şi a plecat în Australia natală.

“(Liam) avea nevoie sa scape de Los Angeles și să petreacă puţin timp alături de fratele lui și prieteni”, a declarat o sursa citată de Page Six.

Conform sursei citate, starul din “Hunger Games” s-ar fi săturat de stilul de viață “petrecăreț” al iubitei sale.

“Totul s-a terminat între Miley și Liam. Ei îi place să petreacă tot timpul și poate fi chiar sălbatică. Asta a devenit o problemă pentru el”, a spus sursa.

Miley a fost înșelată de Liam?

De curând, Miley a scris pe Twitter că nunta ei nu a fost anulată.

“M-am săturat de Los Angeles. Şi m-am săturat de toate minciunile. Nu mi-am anulat nunta. Iau o pauză de la social media”, a scris Miley, pe Twitter.

S-au logodit anul trecut

Miley Cyrus s-a logodit cu actorul australian Liam Hemsworth în vara lui 2012, după trei ani de relaţie.

„Sunt atât de fericită că sunt logodită şi abia aştept o viaţă întreagă de fericire alături de Liam', explica tânăra actriţă şi cântăreaţă.

Hemsworth a cunoscut-o pe Cyrus în 2009, la filmările peliculei „Ultimul cântec' (2010), iar cererea în căsătorie a avut loc pe 31 mai, când Miley a primit un inel cu un diamant de 3,5 carate, creaţie a bijutierului Neil Lane.

Tânăra s-a mai iubit cu modelul Justin Gaston, de care s-a despărţit înaintea începerii filmărilor pentru „Ultimul cântec', iar de actorul australian s-a despărţit pentru o lună, în vara lui 2010, şi din nou în toamna aceluiaşi an, împăcându-se ulterior.

Cântăreaţa, care a refuzat să fie jurat la „X Factor', spunea că nu se grăbeşte la măritiş.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare