; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liam Cunningham

Liam Cunningham vorbește din nou! Anunță o dată de lansare pentru sezonul 7 din „Urzeala tronurilor”

28 February 2017

După ce a explicat când se vor termina filmările pentru 7 și când vor începe cele pentru 8, actorul Liam Cunningham, adică Ser Davos din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', ne spune și când crede el că va fi premiera sezonului 7 la HBO.

Oficial, se știe că sezonul 7 din „Urzeala tronurilor' nu va mai fi lansat în luna aprilie, așa cum s-a întâmplat până acum, ci undeva prin vară. Asta poate să însemne ceva între iunie și septembrie, ceea ce nu e deloc pe placul fanilor. Dar Liam Cunningham ne poate salva, actorul a făcut o „presupunere' interesantă în weekend.

Aflat la Dublin, la o întâlnire cu jurnaliștii la un eveniment în cadrul World Vision, organizație umanitară a cărui reprezentant este, a fost întrebat despre data lansării sezonului 7 al serialului „Urzeala tronurilor'. Iar Ser Davos, amabil și sincer cum îl știm, a răspuns:

„Știu că sunt unii oameni care nu sunt prea mulțumiți că nu revine în aprilie, cum se întâmpla de obicei. Eu cred că va fi undeva prin iulie', a declarat Cunningham, citat de Irish Independent. Și a mai adăugat: „Va fi o lansare și câteva chestii speciale care se vor întâmpla anul acesta pentru prima oară. Dar nu vor fi decât șapte episoade. Și apoi, vom începe să filmăm sezonul final, în septembrie, după cum v-am mai spus'.

Ei, nimic nu e oficial, dar tot e ceva. Actorul irlandez „crede' că sezonul 7 va fi lansat în iulie. Așteptăm în continuare de la HBO să anunțe data reîntoarcerii pe post a serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'.

Citește și: „Urzeala tronurilor' este în doliu. A murit actorul Neil Fingleton

Alfie Allen, actorul din „Urzeala tronurilor', a făcut un documentar despre fotbal, pentru History

George R.R. Martin va publica o povestire inedită din universul „Urzeala tronurilor', în 2017

 O nouă antologie de George R.R. Martin („Urzeala tronurilor') şi Garden Dozois vine la Nemira

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare