Homepage  / Seriale

„Lia – soţia soţului meu” intră pe Netflix. Când are premiera pe platforma de streaming serialul de la Antena 1

„Lia - soţia soţului meu” intră pe Netflix. Când are premiera pe platforma de streaming serialul de la Antena 1
18

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! „Lia - soţia soţului meu” intră pe Netflix. Serialul de la Antena 1, cu Ana Bodea şi Ştefan Floroaica, va putea fi urmărit și de abonații platformei de streaming. Iată când are premiera serialul „Lia - soţia soţului meu” pe Netflix.  

„Lia – soţia soţului meu” intră pe Netflix 

„Lia – soţia soţului meu” a avut premiera în ianuarie 2022 la Antena 1. Serialul a ajuns la sezonul 4, care va avea premiera în această toamnă. Actorii din distribuție au încheiat astfel un capitol important din viața lor.  

Protagoniștii serialului sunt Ana Bodea, Ştefan Floroaica și Ioana Blaj. Lia Călin (Ana Bodea), este, așadar, eroina acestei povești, o fată de 20 de ani, fiică de profesor, care-și pierde tatăl și odată cu asta și visul de a urma cursurile celebrei școli de balet din Moscova. Fără niciun alt sprijin, Lia vine la mătușa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl întâlnește pe Petru (Ștefan Floroaica). 

Ultimul episod din „Lia – soția soțului meu”, sezonul 3  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Lia” este o adaptare după drama turcească „Prizoniera dragostei”. Producția cu Amine Gulse si Tolgahan Sayisman în distribuție a fost difuzată și la noi, de postul Happy Channel. Titlul original al serialului turcesc este „Asla Vazgeçmem”, iar cel în engleză – „Never Let Go”. Adaptarea pentru varianta românească a serialului turcesc este semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion. 

„Lia – soţia soţului meu” apare pe Netflix din 7 august 2024, potrivit paginademedia.ro.

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Lia – Soția soțului meu”, sezonul 3 

Ultimele episoade din sezonul 3 au adus un final dramatic şi neaşteptat, scoţând la suprafaţă noi intrigi şi poveşti ce nu par să îşi găsească rezolvarea. 

Un nou accident de maşină a zguduit din temelii familia Vornicu, iar vestea de la medici legată de starea lui Petru (Ştefan Floroaica) a căzut ca un trăsnet: „Pacientul are hemoragie cerebrală. Şi dacă îşi revine, e posibil să nu mai fie aceeaşi persoană!”. Veştile proaste au continuat de-a lungul întregii seri: „Soţul dumneavoastră nu are activitate cerebrală. E ţinut în viaţă de aparate. Recomand familiei să îşi ia la revedere şi să îl deconecteze!”, au fost cuvintele pe care Lia (Ana Bodea) pur şi simplu nu a vrut să le accepte. 

În tot acest timp, Alice (Ioana Blaj) a luat o decizie care va schimba complet intriga serialului. „E o moarte suspectă! Am venit să iau probe!”, le-a spus Nadia (Oana Moşneagu) lui Alice şi Otiliei, referitor la moartea lui Gianni Rocca. Pentru Lia însă, veştile şocante au continuat, aflând că este însărcinată: „Petru, am nevoie de tine! O să avem un copil! Vreau să te cunoască. Vreau să ştie ce om bun eşti! Te rog, întoarce-te la noi!”. Rugăminţile aprige ale Liei au fost ascultate, însă lucrurile au luat o turnură complet şocantă pentru ea: „Cine eşti?” au fost cuvintele lui Petru atunci când s-a trezit din coma indusă. 

Acum, fanii așteaptă cu nerăbadre sezonul 4, care se anunță a fi unul plin de surprinze.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton