Homepage  / Seriale româneşti

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 11 octombrie 2024. Alice o răpește pe Lia și îi trimite lui Petru un mesaj îngrijorător

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 11 octombrie 2024. Alice o răpește pe Lia și îi trimite lui Petru un mesaj îngrijorător
11

de Roxana Mirea,

Două noi episoade din serialul „Lia – Soţia soţului meu” au fost difuzate vineri, 11 octombrie 2024, la Antena 1. Lia a primit vești importante despre sarcina ei, după ce i-a mărturisit lui Petru că este în pericol să piardă sarcina. Pe de altă parte, Alice orchestrează un plan de a o răpi pe Lia și a face ca totul să pară o sinucidere.  

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 11 octombrie 2024 

În episoadele difuzate vineri, 11 octombrie 2024, din serialul „Lia – Soția soțului meu”, tensiunea a ajuns la cote înalte. Lia (Ana Bodea) i-a spus lui Petru (Ștefan Floroaica) că este posibil să piardă copilul, dar el a rămas optimist și a încurajat-o. Vestea că Lia are probleme cu sarcina a bucurat-o peste măsură pe Alice (Ioana Blaj), însă fericirea ei a fost ruinată atunci când Petru i-a spus că trebuie să se mute din casă.  

Pe de altă parte, Carla (Mara Oprea) se simte tot mai singură după ce Tavi (Mircea Gheorghiu) a fost arestat, motiv pentru care se întoarce la Lia și cele două surori redevin prietene. Ba chiar, Carla o însoțește pe Lia la medic, pentru a afla în ce stadiu este sarcina ei.

„Lia – Soţia soţului meu”, episoadele din 11 octombrie 2024  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Lia a primit vești importante despre sarcina sa: deși suspecta că ar putea suferi de trombofilie, analizele arată că problema este doar un deficit de fier, iar sarcina este în afara pericolului. Însă, înainte să-i poată da vestea bună lui Petru, Lia este răpită. Totul se întâmplă în timp ce Dana (Oana Zara), Sia (Cristina Ciobănașu) și Carla sunt plecate să cumpere tot ce le trebuie pentru petrecerea burlăcițelor, iar Lia rămâne acasă să probeze mai multe rochii albe. Cineva intră în casă și o răpește. Când fetele se întorc de la cumpărături și constantă absența Liei, se panichează și încearcă să dea de ea.

Situația devine și mai complicată când Alice, care o urăște pe Lia, pune la cale un plan cu Răzvan (Alecsandru Dunaev) pentru a o elimina. Aceștia iau în considerare să-i însceneze o sinucidere, profitând de vulnerabilitatea ei emoțională legată de sarcină. Episodul culminează cu dispariția Liei, iar Petru primește un mesaj în care aceasta pare să își ia rămas-bun, sugerând că nu poate suporta gândul de a pierde copilul.  

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton